A C T U A L I T Y – L E T S S T A L C K A B O U T I T

                                         “Lets S T A L C K  about it”

Een Goal-Mees- vliegt ook nooit zijn doel voorbye bye, ga niet langs af, en doe aan Jailfunding. Wist niet dat Koolmeeszen aan Twitteren deden. Benieuwd naar de Afscheids-tweet.. Wie verzwijgt schendt toe. En omdat de Nééconomische belangen van beide partijen onoverzichtelijk niet met elkaar tevergelijken zijn, staat het Vee-minimischme hier geheel buiten. Waar de Vogeltjes fluiten, en je naar je Carrièrre-derrièrre wel kan fluiten..Dus hou je er Buiter!.Versiererfluiter.

Volgens mij is inderdaad de Gevangenis de veiligste plek nu drie beveiligers op Schiphol zijn aangehouden. Nou kunnen beveiligers mij sowieso ‘gestolen’ worden. Maar dat je bij het passeren van de Grens zelf een grensgeval wordt, Sekuur-rity kun je dat niet noemen.

Heb zelf een nieuw Passpoort gekregen, met veel vingerwijzingen aan vinger afdrukken, om erger, zoals crimibanaliteit van mij te voor komen. Maar ja, het legt wel de vinger op de gevoelige plek van een maas in de wet. Ik heb trouwens bij dat T V – Programma : You say Goodbye I say Hello nooit beelden van die drie beveiligers gezien. Maar ja, voor hen wordt dat Nu : Say Hello  E N D  Good Bye .

Benieuwd wanneer de Amerikaanse Affluisteraar het Hazen-pad van Moskou of Schiphol kiest. Naar nu blijkt hadden wij al in de jaren vijftig-zestig een bijzonder affluister –systeem a la Facebook. Maar dan wel in de R. K- Kerk. Maaar dat ze die lijsten van die Priesters als Geheime Agenten van G * D  nu pas vrij geven..Eh, Geheime agenten van Het Schisma-PRISM – a –horloge.. Nu pas begrijp ik waarom de Kapelaan en de Pastoor altijd bij ons thuis Polshoogte kwamen nemen.. Big Brother Jezus Christ was toen al bezig.

De enige veilige plek, heb ik begrepen is hier boven ons in het Hiernamaals. Zegt men , En ghy geleuft dat. Maar ik vind het allemaal niet erg, als het nu maar eens sofisticated tijd wordt om die en Waar waar-almachtige Gee Oh Déé voorgoed af te luisteren..En om dan de Waarheid te horen..

‘k Wil het niet weten, want als die waarheid uitkomt..verlang ik toch lieven naar die Krant als De Waarheid. Want die Loog er ook niet om..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – L E T S S T A L C K A B O U T I T

  1. prachtige woordvondsten, scherpzinnig, kritisch en amusant. Mooi.

  2. Joshua zegt:

    Mevrouw Dank U wel ! In verlegenheid kan ik niet op een Woord-vondst komen, die U na deze réactie toe komt !! U sprak met…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>