A C T U A L I T Y – Je bent een Valse Nicht als je het Vandaag niet door een Roze Bril ziet

“Het gaat er sowieso altijd Warmpjes aan toe in Tilburg op deze Maandag!”

Rosse op maandag op de Kermis in Tilburg? Of is het Roze Maandag, moet je er als de Pinken bij zijn. En niet de Kippen, want de Kays, is Kees Ook Gay? – wist ik niet – vàllen niet op kippen.Maar op zo’n dag als vandaag kun je het onderwerp niet Skippen, en ook zonder Hittegolf gaat het er bij de Gays vaak verhit aan toe.En dan heb ik het niet over een verhit debat. “

Volgens geruchten komt Mark Rutte net op tijd met G A Y el Em aan op Schiphol, om uit de First Cast te komen. Om eindelijk met zijn gevleughelde vrienden te zeggen dat ie zich net zoals in de Politiek geen flikker aantrekt, wat de Dametjes op Zeedijk wel of niet Privé van de Belasting aftrekken. Trouwens die damesgroep is de enige die als hobby Kont-stant alles mogen aftrekken, en de belasting daarmee betaald zetten zonder dat ze het een cent kost. Dat noem ik nog eens een Roller-coaster van een overwinning.

Ik heb begrepen dat mening Kermisklant die in Brelgië was van een koude Kermis thuis kwam. Wat een Cir-Kus-kon er niet af, is dat daar bij de Zuipperburen. Dus vandaar dat men in Vertiltburg iederéén vanmorgen vroeg opving die met een verkeerde kater de grens van het Toelaatbare over kwam. Wat mij trouwens vanmorgen ook overkwam, was dat ik als B O B voor een Politieagent uit Engeland werd aangezien. Terwijl Bob toch gewoon voor Bobbejaan Schoebben moet aangezien worden. Aangezien die Ollanders altijd grensoverschrijdend denken dat ze Mintelligenter dan hun Zuippernuren zijn,moet ik toch altijd weer aan Jhonnie Hoest denken, die ‘bij ze wee gewoon’ een Rotje-knorder was, als ie zingt: Och was ik maar bij moerder thuis gebliebùh !

Ja, want als er één Plek is waar de Roze-Suiker-spinnen-nichtten op te Hoge Hakken en echte Liefde naast hun schoenen lopen is het wel in VerTilt-burg je dan maar als die Valsse Suiker-spinnen elkaar op de Hak gaan nemen. Daar is de Slager van Hak Hak Hak niks bij.Dan wordt het pas echt een echte Kermis, als die valse Wijffen- Het zijn geen wijffen , maar vaklse Trussen en Nichtte alkaar de Ballen-gehakt in slaan . Totdast de Balletjes Roze zien! Zeg: wordt het geen tijd dat jij de Achtbaan neemt, en er als zelfstandignaam wordt uit ge Flikkert joh!

Je moet je woorden en wat gas terug nemen.! Als die G A Y S S E N daar nou plezier in hebben. Tja , dat jij geen Befkont bent wisten we al. Kees maar Raak ma raak, whatever wil Bi will Bi .. Oh ik dacht al dat ik Doris Day op de Kermis zag, met die Gigantische Roze – Zuurstok onder zijn Roze Mantelpakje. Benieuwd hoelang dat duurt voordat die is eh… Ho ho Eierstok je gedraagt je toch wel hè. Oh sorry, ging ik weer te vér? Ja ha . veel te vér!

En vandaar dat we je De Darkroom of no return in sturen, Wat is dat een Darkroom. Nou sjhonnie dat eb niks met Roem te maken, maar wat dat nou is, mag je ons vanavond na kringspiesluittingstijd onder het genot van een Biertje je door Die B O B laten uitleggen. En nu niet allemaal vanavond tegelijk vanuit Tilburg naar huis, want dan wordt het Één grote Roze Homefielle naar het Noorden. Zeg hallo: “Let je nog wel even op die Roze Zuurstok!!”
Ja, ik begrijp dat je daar je Vingers bij wil aflikken, maar dat doe je thuis of maar in de Sharkroom ! En ik heb niet eens een R O Z E W C – B R I L L op ! End Always look at the Darkroomsite of Life!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>