A C T U A L I T Y – Hou je Hoofd Koel en d’r bij vandaag

“Hou je hoofd er bij vandaag”

Ik vlieg natuurlijk meteen uit de bocht als ik roep dat de enige veilige trein de Fyrationele beslissing is, om aande nood-rem te trekken, om daar geen Dodelijke grappen over te maken. Omdat ik op de voet wordt gevolgd door de Abel Starings , die mij als voetnoot een Blue Note geven. Omdat gisteravond op een T V-zender met de Martine Bijl aan de wortel van de samenleving de Pudding op Cake op de week en de taart werd gegeven, cake ik naar de Electro-shocks of the Psychiatric hulp.

Dat heel Nééderland gisteravond gebakken zat aan de buis, werd het mij te warm om het even. Want wij allen ‘Bakken’ dezer dagen, om ’t even of we het overleven. En iederéén zit in ‘klamme-afwachting’ op het onweer te wachten, terwijl bij mij het in mijn hoofd altijd onweert. De Sélectrisch Kontlading die dat bij mij te weeg brengt doet me aan Drs P, denken. Dus krijgt U van mij het ‘Heen-en-weer.’ Waardoor ik blijf dobberen en tobberen, en zit te hengelen naar complimentjes. Door dit warme te warme zomer weer, trek ik mij terug in de binnenwereld, waarvan ik in mijn ‘stoutse natte dromen’, nooit kon vermoeden dat ik die bezat.

Nou blijk ik niet de enige te zijn, die daar last van heeft, want bij Psychiater Bakker komen alle problemen voor de Bakker. Die er daardoor ook warmpjes bij zit. Het probleem volgens Bakker is dat wij zelfs met Storno-porno , niet aan onze trekken komen. Asl mannen dan, maar aan het kortse eind. En dat is bij het wakker worden voor menige man een Heerréctioneel begrip, wat ze niet hebben.. Dus raken wij voor dit onderwerp je er maar niet aan aan het kortste eind.

Wat ook weer voor de Schaam-prostitutie geld. Ik had daar al nooit een cent voor over, en wat mij opvalt is dat ik nog nooit een Glazenwasser op die ramen de volle sluit en laag heb zien geven. Terwij zelfs de Brandspuit toch een verkoelnd effect op de Respijt-op-stantes zou geven, de Proost ti-tuuttie die Opstand leeft , of na de Uitspraak in opstand komt. Om je hoofd koel te houden zou ik eerder onder die boten gaan liggen.’S –Exboten

Verder heeft de strandzesdaagse besloten de wandeling aan te plassen, omdat zelfs op het strand het te ‘heet onder de voeten werd.’ Maar dat besluit kun je natruurlijk ook met een ‘korreltje-zand’nemen. Ik blijf lekker thuis, om niet aan lager wal aan te spoelen. En tegen Aúders zou ik zeggen : Hou je Kind thuis voordat ie Kopje onder gaat.

En ik ga weer met twee Flessen-liter water weer op de Fles! En om je Hoofd er bij te houden zou ik zo zeggen, om onderkoeld over te komen, Zet’m even voor de dag in de Koeler, of nog béter in de Diepvries kun je er al vast aan wennen, voor als je er echt niet meer bent.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Hou je Hoofd Koel en d’r bij vandaag

  1. ACTUALITY zegt:

    Oh, mevrouw.. Wilt U weg-blijven hier. Ik weet niet meer, hoe ik U moet danken.. Ik schrijf trouwens Vet – cool zo : “F Ê T E Coule” Pantha R E I : “Alles Stroomt!! Merci bien !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>