A C T U A L I T Y – Geen Woorden maar Daden..

“Geen Woorden maar daden..”

Geen woorden maar daden. Dus Taboetaleb heeft onverdeeld die gemeente de Rammadan aangezegd. En met hand –in-hand-kamerdaden wordt de Bed-eh Bad-kuip door de T- oppositie vanvond weg gestemd. De Kuip staat op losse schoeven. Laat dat nou een T V-programma zijn geweest, waarvan een kraandrijver overdreven boven het uit je dak gaan van dat oude Stadionmenig stem kon verheffen.. Maar ja Lied auwers is ook de jongste niet meer, en in de Stadhuis op de Coolsingel walk you never alone!!

Op losse schroeven, nou dan kun je het toch als Bouwpakket bij de A Ha-erlebnis-winkel als Plofkip in de aanbieding gooien. De Kuip op losse schroeven, moet er niet aan denken, dat dat stadion inderdaad op losse schroeven is gebouwd, Maar het nieuwe Stadion komt er niet, En daar helpt geen ene malle Moer aan. Dus hoor ik de fans al zingen geen woorden maar verraden.. Leve fijne moord 1. Je kan natuurlijk ook die beslissing door de Af-scheidrechter laten terug fluiten!!

Maar ik heb wel een Idéé voor het oude stadion. Zomers de Nederlandse Wimbledon op de grasmat, of Terugby er houden.. Want een Rotje Knorr laat zijn Leeuw toch niet in zijn Hempie staan? Toch? Als ik een Rotje Knorr soup was, zou ik er geen gras over laten groeien. En om de oude grasmat op topkwaliteit te houden, zou ik er een paar echte Wolven in laten huishouden, met als beschermheilige John de Wolff! En met een paar Geitenbreiers en Held op sokken, wordt Fijenoord Vriend weer kampioen, Want een Oud stadion moet je nooit weggooien voor je een paar nieuwe voetbalschoenen hebt! Want op een slof en voetbalschoen wordt … Oh nee, wat schrijf ik nou?

Komende week begint de Rammedan, die voor Egypte al iets eerder begon, en het verzoek is om er vaste en zeker de komende maan niet op terug te komen. Zodat het vier weken rustiger dan ooit blijft.Maar zoals het er nu naar uitziet neemt de situatie in Syrieë Bijbelse Proporties aan. Omdat in de Rubcon van de Waanzin geen steen op de ander blijft staan! Een burgeroorlog gaat altijd over lijken. Daar doet de Ramadan, om je in te houden, vast en zeker uithongerend geen verbetering aan..

De Verdeeldheid in het Door-Midden-Oosten onttrekt zich aan iedere verbeelding van de Absolute waanzin. De enige voordeel van de vastenmaand –Ramadan is dat Moslims geen Vlees mogen aan –raken. Ook geen menselijk vlees. En daardoor is lam ook niet van toepassing. Zodat de Kool en de Geit deze maand wel wordt gespaard.

En ik heb begrepen dat de geruchten de Rhumors er zijn, dat De Rotterdamse Kuip voor één keer als de Grootste Openbare Moskee open-gesteld wordt als verbroedering van de Verdeelraad-Fijenoord. Ik zie het al voor me: Van boven af gezien. Een Momnument-opname van 10.000 Mos Slims, die allemaal neer-buigend op de grasmat knielen, en dan allemaal vanwege het Vasten enkelde grasmat mogen kaal eten. Dat zal een afsgeit feest worden. Als ze elkaar dan maar niet na afloop als offer-geit mee naar huis nemen.

Maar dat ze geïntegreerd zijn, kun je altijd op 5 december in de Moskee zien, want dan zetten ze allemaal massaal hun schoen voor de Sint eer ghy bemint!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>