A C T U A L I T Y – Feestje? Bhier is dat Feestje op ScalpduHuèz!! als dt maar niet Spaak loopt!

Hollanders bekennen weer behoorlijk Kleur in en op ’s Calp-du –H U È Z

Zo te zien zijn de Mollemaatjes miet over hun toeren, nu ze op achterstand zijn gezet. Maar de Koninginnendag vàn wordt vandaag op Scalp-d-Huez met een tandje er bij gewoon versneld door gezet. Je hoort de Fans tandenknarssend door de bocht gaan. En het feest-niveau in menig camper geeft al jaren aan dat we qua moraal aan het afdalen zijn. Maar wie ben ik om de Moraal-ridder te spelen. Al zal ik vanmiddag niet kijken, omdat ik geen vlees eet, nocht paarden-biefstuk als zitvlees onder mijn kont van het Paard wil hebben.

Ik zou er verder voor willen pleiten dat iederéén is uit keek voordat ie ophet leven is uitgekeken. Of onvrijwillig iemand de Hel in scheurt voordat ie de volgende Ochten – d haalt. Want bepaalde berichten zijn Hard-verscheurend!.En je wil als fietser toch niet op een Dood-lopende weg begraven worden onder de aandacht van het nieuws.

Dat iederéén wil scoren , heb ik niks op tegen, maar de Glodman-succer-diggers worden nu eindelijk betaald gezet met voorkenneis van de veroordeling, je zult maar Rataman heten. En je vriendje van Mc Kinsey met voorbe-verdachte-rade minsormatie doorspelen. Daar zouden ze eens een PR I S M- A – onderzoekje moeten doen. Maar reken maar dat je dan een Wall- street van verzet krijgt. En niemand durft daar een Chrypotheek op te nemen.

Nee, dan moet je toch voor een goede onafhankelijke vooruitspraak naar Russia toe, waar weer een stopponent, verdacht van tegenstander vàn Rasputin te zijn, met een schuldenlast van illegaal hout op de-knieën kreeg.Ik zou tegen de rechter zeggen : “Je kan de boom in!” Maar ja, ik denk dan toch dat je een jaartje of tien Strafkamp als een Drone boven je hoofd hangt.

En omdat het Kom-kommer en kwam-kwammer-tijd is, valt er Priféést-matig niet mmeer te vertellen dat de Bruekhoventjes allerlei brueken cijfermatig toe-passen om maar niet als Failliet Afschuwlijks –paar met een D over te komen. Want je mag ook nu in de Zomer niemand voot ’t Hoofd stootten. Maar oh, wat zou ik graag met Vanessa willen door-stootten! Maar ik zou zeggen hou je Hoofd koel, maar niet te lang onder water houden. Alhoewel ik moet zeggen dat ik het hoofd van al een tijdje niet heb gezien. Toch eens terug lopen langs de zee-lijn van mijn leven. Hef a Naai-ze déé.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>