A C T U A L I T Y – Er gaat niets boven Groningen ..Aardschok klàp in ‘t gezicht van onze Sinister van der Kramp

Er gaat niets boven Groningen, omdat Sinister van der Kamp als Thriller voor Dovenmansoren open staat voor Lach Gas..

Schalieggas Lach gas of Schade gasten zijn in Groningen niet Welkom, omdat na vannacht er Niet –meer- boven Groningen en de Drie Kroningen gaat.Alleen Café Soestdijk blijft altijd open. En reken maar dat Sinister van der Kamp een Aardverscheurend wélkom en de Rekening krijgt geprésenteerd, voor 1,1 Miljard winst uit de aardgas-opbrhéngsst voor z’n K.O.P kan ie krijgen.. Door de Néélimentaties van bewinst-personen, zal de Gastronomie-en –de-daarbij-behorende –bedragen zelfs in Drie-sterren-restaurants niet meer op te brengen zijn.

We schakelen nu over naar het Tabierplein in Caïro , waar voor de zekerheid het aardgas is uitgeschakeld. Om verdere Nestcalatie van het verzet te voorkomen, is een nieuw probaat-middel getest. Namelijk Het Pleinvrees-lachgas. Door dit product en masse tegen morsiaanse-toestanden te testen, is het Testicualire-testoron op het Plein gesproeid. Zodat door de inductie, alle protesteerders onmiddelijke Pleinvrees kregen. Wat weer erg goed uitkwam omdat het Leger-ultimatum om vanmiddag 16:00 afloopt, en aangezien het plein schoon-genoeg er van is, kan ‘morsi ie nou wel of morsi nou niet’ keurig langs geenidééomorgrafische weg-wezùh op het Plein afgezet worden. De Mos-silímmiteit van het Leger kan in Broederschap van dat zelfde leger niet ontzegd worden.

Naar nu blijkt zijn ook alle véchtparen met een Snelkookpan in Caïro preventief gearresteerd.

Naar nu blijkt kregen alle ambassades afgelopen Kerst van de Hámérikaanse Rampbassades een P R I S M – A –horloge. Die afluisterend uitstékend op tijd liep!

Ook de Onder-en bovenlip van Sinister Kamp trilde vanmorgen nog na! Zodat er steeds meer Haar-scheurtjes in de ontkenning van het probleem komt. En nog alsnog houdt ie daardoor steeds meer de lippen op mekaar.Ook de Hartverscheurende –krtiek van de gewone burger legt ie naast zich neer, zodat ze ‘m een Hart-verzakking niet zullen ontzeggen, noch ontkennen.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>