A C T U A L I T Y – D’r is ook altijd wat met Meisjes en Jongens aan de hand!!

‘A L T I J D W A T aan de hand’

Overheids-Wargaan van de Volksgezondheid wil Hans voor T – E E U W E N Uitroken! En Belleke Woordenvliet Rookt al 3 5 jaar niet meer, waar aan je kunt zien dat ze geen zware Pijp aan Maarten van Rosseum rookt! Goeden Morgen zeg! Zomerkwasten domineert dus onmiddelijk de verhitte Zomer-gasten-kwasten-debatten! And The Mannng of Defense is aquitted of challiging a foreign ennemy. Watt een overwinning op de persvrijheid is. Maar of de Pers-vrijheid van de partner van Hans Teeuwen ooit ter sprake komt, nu blijkt dat hij dus blijkbaar gewoon doorrookt terwijl partner hoogzwanger is ! Ja, dat ie Shagged in het openbaar, daar rookt ie ook nog eens een zware Pijp voor !

Om het Sémantisch Pijpen te voorkomen, heeft de Pausale Nomenclatura de Homoseksueel eindelijk niet eens op het verkeerde been –of Poot gezet, En nog even en we gaan met de Paus op de Gay-Pa-reet met z’n allen Hetero of Homo-lesbo met France is Kuss De Boot in.

Nog even en we hebben een Darkroom in het Vaticaan,die Het Dag-Nicht niet kan verdragen. Ja ha , en daarom zijn natuurlijk al in het Oude D- Rôme die Cuttacomben voor die mannen gebouwd. Je kunt zeggen dat het Vaticaan eigenlijk altijd stiekem , de Man-Man-prélatie heeft onder bouwd met de Woorden : Die ZwHijgt die Híjgt toe!

Over Zwhijgen gesproken in Nieuwegein is een Oude Gijntje uitgehaald, doordat de ene crimineel de ander heeft omgelegd. Tot natuurlijke Grote tevredenheid van de majustitiae Teeven.Terwijl verderop in het land : Het Spelletje ‘Wordt vervolgd’ Keihard tot stilstand kwam door de Spijkermat.Heb wel eens gehoord dat de Zware Spijkerharde Jongens op een Spijkermat met hun tanden de ene na de andere Spijker er uit moeten trekken. En wie geen Kunst-gebit er aan over houdt, krijgt een Spyker om er van door te scheuren.

De Kweb-site van de U W V doet ’t weer net nu iederéén op Vaak-antie is.Het Bungy Jumpen voor mannen in Zwembroek wordt van de Hoogste daken in Barcelona geschreeuwd.

En in ‘altijd wat’ bestaan er geen mannen of vrouwen meer! Iederéén is gelijk, Zodat je gelijk weet dat ik in ieder geval er geen Gat meer in zie. Heb in mijn jeugd wel eens een meisje gekent, wat naar later bleek door de Ouders-wens voor een dochter als meisje werd opgevoed Van die Jongen bleef niets over! Werd door de groep totaal niet geaccepteerd! Was een Mietje waar tegen ze rammend riepen Sodemietter op !

En nu gaan ze in Zweetten de Gender-ideniteit Neuktraliseren ! Zwéétten niet wat ze doen! Op naar een Hemels-lichaam.. Nee een Goddelijk Lichaam ! Wat geen naam mag hebben ! Goeden morgen! Ga toch eens naakt voor de Spieghel van die Oude Lul staan voordat mijn Gender-Identiteit ver te zoeken is

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op A C T U A L I T Y – D’r is ook altijd wat met Meisjes en Jongens aan de hand!!

  1. Appelvrouw zegt:

    Hoe doe je dat toch steeds weer.
    Ongelooflijk.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>