A C T U A L I T Y -“Rita Reys is nu J A Z Z T E R D A Y “

“Rita Reys is nu J A Z Z T E R D A Y “

Goeden Mor-t – gen! Nee geen Taalfout. Ook geen Valse Noot. Maar Rita Reys was zeker geen Voetnoot in onze Tijd-of-kant-lijn. Alweer 1 7 jaar na dood van haar Man Pim Jacobs blies zij de laatste Muzikale noot uit op het Festival van de laatste Adem. Rita Reys-te boen iedereéén uit ! En zingt zeker somewhere over the Rainbow : I’m in Heaven uit! Zeker dat ze nu When wiill I see you again zal tegen komen.
Rita R E Y S is nu J A Z Z T E R D A Y !

Wie ook niet van gisteren was , maar van Wasterday, was Zomer-k-was-ten met ? Mag geen naam hebben. Na , “Die Vraag” die ik niet kon beantwoorden, haakte ik per Définitie-f af. Dat de Hoofd-persoon een ‘Getapte persoon voor Wilfried de Jong was, danste er maar eenvraag door mijn hoofd :Hoelang hou ik dit vol? Die vraag werd eerder beantwoord, dan mijn ‘Selfullfiment Prophecy!’ Ik kan nog steeds niet op de naam van de Hoofd-persoon van gisteravond komen! Terwijl ik dit type komt Hans Teeuwen boven-drijven. Dus hoef ik verder niet te overdrijven dat het er Vet in zat als je naar het bovneste deel van zijn lichaam keek, dat ie uiteindelijk toch “Glad-gestreken over kwam. En dan heb ik het biet over zijn uitgestreken gezicht.

Ik las vanmorgen weer de naam van die Generaal met de Italiaanse naam S I SI ! ja, dan weet je het wel dat iedereen “ja-ja”achter je gaat staan. En met Millioenen op zo’n plein word dast al gauw een Tja-Tja-Tja. En de Mos-slim-broei-der-schap wordt het dan een Tank – go ! Dansen op de Vulcaan van Het Leger lijkt me niet zo verstandig. Het enige voordeel is, dat het Ramadan en niet Ramme dàn is! Want tijdens de Dramadan, mag je geen Vlees eten of aanraken! Dus Prijs-schietten zit er even niet in. Dus de Hoofd-prijs zal niet vallen, in tegendeel van andere Prisma-litischa landen die door de Maf-c – i – a in de gaten worden gehouden.

Ben gisteren voor het eerst Het Rijksmuseum in geweest. Dat is meer dan de moeite van het wachten waard! Wat trouwens behoorlijk mee-viel. En verder ga ik het hier niet afschrijven, in tegendeel : “Gá er heen!” Doe hoogstens drie Uuurtjes! En daarna terug komen! Its Overwhelming !! Wat een Rijkdom. Wat een Geschiedenis! En wat een Armoe, vergeleken met vroeger !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>