A C T U A L I T Y – Zo maar een Bericht Nijmegen 1987 – Hanoi-Vietnam 22 juni 2013

Zo maar een Bericht Nijmegen 1987 – Hanoi-Vietnam 22 juni 2013 Korter kan een levens-bericht niet ten einde zijn

Het gaat soms Rapphard als Ridder te paard is het leven toch geen -veel te vroeg gestorven- Dodewaard . Een Verr-adelijke naam als voornaam krijgt verzegeld in een ring een Kruis je achter zijn naam. Olief hier Ridder van Raphard 26 jaar over –Mr –sterd door post Mortem Ad Infinitum Illustrissimus Senatus Studiosorum Amstelodamensium.

Adel – verplicht.. maar toch niet als je op je 2 6 -tigste al in Het Harnas zwicht?

Als U dit léést kunt u zich al vast gaan oefenen op het groot Dead-Thee der Neerlantse Thaal – To-taal van Kays ven Coatten..
Over Adel gesproken en het Tafelzilver doet spreken en het verzwijgen is Goudes z-waard. Waar Meester-lijk Rutte en Verdweijsselbloemd het glas op De Wijnmeester Wientjes Proosten toasten en troasten.

Het Rhidderhof van de Raarpaarse Poliniettici , onderwhandelen over allerlei zaken die het daglicht van de Polinichttici van de Vrije Jongens en Metszelaars niet kunnen verdragen.

Waardoor allerlei Verdragen door De Bank genomen na de Liborrisatie als Voor-op-Lichting in de Doofpot van een Dameshuwlijk worden gestopt!

D- efense O- f M- arriage A- ct ofwel D O M A is aangenomen terwijl ik aan neem dat dat in de D O E M A van Russia hoogst onwaarschijnlijk is. De Rasputaanse werkwijze van een over-ge-lopen Fluis-snuisteraar met Wicked-pediaanse trekken zit nog steeds in Niemandsland van een gegijelde S- pion..En S- Pionnen-lampjes laten daar geen Licht over schijnen..

Ooit Zwart Licht van H M gelezen, in Zuid Afrika komt Het Zwart Licht over Nelson Mandela steeds Dichter –bij – de Mortuale waarheid. Maar misschien komt Nelson Mandela na zijn Overlijden in een werkelijk Vrij land..Waar geen Zwart – Wit dan allen de Regenboog bestaat..Alleen gaan we toch niet dat Liedje Regenboog zingen hè? !

En afsluittend toch eens even in mijn herinnering terug denken aan 2 5 jaar geleden, toen ik blijkbaar op mijn Kop stond in Café Hoppe! ’s Nachts om drie à vier uur toen ik naar benden ging , en een Taxi-chauffeur tegen kwam die de beroemde woorden riep: Hè Hè kan ik eindelijuk eens naar mijn Eigghùh –Gezeík Luisssstèrrreeennnnn! Sinds dien en nog steeds als ik naar het Toilet me go ga , ook in de W Y S B R E E K E R roep ik in gedachte altijd; ‘Hè hè, kan ik eindelijk naar mijn eigge gezeik luisteren! Zo heb ik nog Ritsen –verhalen, maar nu sluit ik ‘m af.. Die rits dan..Zo , ik ben uitgelul , U ook?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>