A C T U A L I T Y – waar haalt U toch altijd die Inspierraaltie vandaan?

“Van zo’n bericht krijg ík nou Inspierraaltie”

Spiraaltje vaak dubbel gedéclareerd.. Dat vind ik pas goed nieuws. Daar zal iederéén volléégdig achterstaan! En zeker de Bedr-ei-f-l-ei-dsters van voormalig Oregon, waar zelfs Het Vutticaan aandelen in had.

U zult zich afvragen waar ik de Inspier-raaltie altijd vandaan haal . Maar dat komt omdat een Spiraal sowieso dubbel en dwars z’n geld ‘not to bed’ verdiend.
En de D oe N iet A ltijd mee-string, eh, de D N A-string are the Puppets on the mainstream of Double income no Kids attached to the Downward spiral of the
F * Word – Economie.

Bij menige Dubbele Spiraal wordt de Test–kees van de Familie uit de kast gehaald om zelfs de Eline Veren tijdens het lezen op bed, aan een Louis gecoupeerde versie te onderwerpen.

Test-ik-els dan heb ik aan de Inspierraaltiale kracht van het onderwerp dubbel-en-dwars genoeg. Dus het verbaast mij niets dat ziekenhuizen, sowieso dubbel-income tarief handmatig tijden de ‘Inspierratie-noperatie’ bij stellen. Want als er één plek op de wereld is –zie Den Haag van vandaag of gisteren – waar ze constant de vragen meer dan dubbel-en-dwars stellen is het wel daar.

En als er één vraag dubbel-en-dwars op z’n kont, eh kant, gesteld wordt dezer dagen is het wel de vraag, of de Koning het wist. Nou die vraag kan zo doorgestuurd worden naar ‘Opstelten en sprong’ gaan we daar natuurlijk zeer ‘Prism –atisch’ mee om. De Proof zat ‘m in de som, en niet in de Pudding, maar reken maar dat ie bij het stellen van die
Crew C I A le vraag de Pudding vol in het aanschijn van het gezicht in de Kamer krijgt.

Aan O B A M A #hackedje en sluiten, is deze vraag ook voorgelegd of hij wist, dat Geert Wilders op een ‘Zijspoor van Hollands Spoor is gezet?.’ Wat verklaard waarom volgens geheime, vrijgegeven ‘niet interne bronnen’ de reden was, waarom Geert Wilders te laat op De Dam verscheen. The Hacked van de Dam was er toen al, en zag ik niet Opsteltenenspong met een P R I S M – A –horloge rondlopen om Polshoogte te nemen of alles wel werd opgenomen.. Naar nu blijkt, waren die Kronen op het dak van de Bijenkorf ook één grote Afluister en Observatie-post, om iederéén in de gaten te houden.Maar ze hadden beter die Land-graaf het land uit kunnen sturen, en Geert Wilders de inhuldiging laten doen..Eens kijken hoeveel landverraders en vertegenwoordigers dan bij Géé Wéé Asiel hadden aangevraagd..

Maar de verenigde kamers van de veréén nigde Naaities der Staten Generianaal, waren zich van geen kwaad bewust toen de Geachterlijkte Afgevaardigde de Eed ten overststaande van de Vhoorzitter der beide achterkamertjes van de Politiek zijn Need aflegde.

Terwijl Koning en Maximale Hoogheidtige Aandacht uit ging naar het Trampoline Veren van Elin op de Grote Markt van de Zuidelijke steden, werd in Den Haag het Politieke ontkennings-landschap, met Politiek verkleurd Oranje bloed besmeurd.

Het zal toch niet gebeuren dat, men straks in Den Haag in een Pleebeeërsite-vergadering Playnair tot de Kontclusie komt, dat de Inhuldiging op grond waarvan de Gehele Incontstituionaire Investitutie constitutiotoneel ongeldig wordt verklaard wegens het vooruitsluiten van de Politiek geangageerde ‘Geachte Afgevaardigde’ Den Heer Geert Wilders.

Want dan zijn de Rapen – en de Landgraven van de Verenigde Zeven Provinciën namens de Graven van Holland Zeeland Gelre en Utrecht voor niets gesneuveld- , en zeer gaar..

Gaarne verwijs ik U naar Pagina 101 van Stéleentekst voor verdere ontwikkelingen in Den haag. En wij hebben geen tijd meer over, om aandacht aan dat ene Proefwerk op de Som te besteden, omdat dat onderwerp over die examens mij eigenlijk een beetje gestolen kan worden. Want de Achterdom van de Docht staat weer eens door de Voorban van
G W weer Miss-la Mytisch op de Tocht Ik wens U verder bij welke aftocht op ondergang ook een mooie Inspierraalizaadtie toe..

P S : Ooit gehoord dat een Arts het Spiraaltje aan de onderkant in bracht, lijkt me een niet zo’n reetgoed idee. Maar toen kwamen er allemaal zwarte na-komertjes bij..Ben weg..

Geert Wilders heeft natuurlij nu hélemaal het Land aan zo’n Graaf.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>