A C T U A L I T Y – Ook last van Pleinvrees vanmorgen..

Ook last van Pleinvrees vanmorgen ?

Hadden de demonstranten maar de Tak-simkaart uit het plein gehaald, waren ze niet afgeluisterd.Sim-ple as that is er niet. Nu het Prisma aftap-programma is uitgelekt, een aftapprogramma dat uit lekt? Hoe verzin je het. Na nu blijkt blijkt ook het Heineken-concern Prismatisch dat Af-tap programma in zijn bier te hebben geïnstalleerd. Bezopen toch, Wat je weer niet van Erdoodkan kan zeggen. Want als je Pleinvrees voor je
‘Eigen Volk eerst’ hebt kun je dat alleen maar overwinnen door dat volk weg te cijferen.

En de A lgemene I n V oormatie D ienst heeft nog de 30-april gegevens door gegeven aan Erdoodkan je op zitten wachten, dat ie die naast zich neer legt, net zoals de lijken die zich er hélaas bij neer moeten leggen..Taximplein wordt gewoon weer een Taxi-plein voor mensen die de weg niet weten in hun eigen leven. Dus hebben ze voor Erdogan kaartjes voor Afifauna bestelt, en een dood-lopende weg naar Het Hemelsche plein in P. King naar hem vernoemd. Wanr de Populariteit kun je aan de straat stenen niet kwijt .

Vandaar ook dat die namens de géénIdémonstrante de lucht in gaan.. Dan maar de Lucht in zei Spykers al, als alternatief voor een cel straf of een Enkelbandje. Want ja, daar loop je toch ook niet graag mee te koop. Nog even en het gaat zo goed met de Néékooponomie, dat we trouwens hélemaal leeg en uitverkocht zijn , aan de grote Minternaaitionale beleggers die de grond die te heet is onder onze voeten zien verbranden.
Aangezien er niemand is om ons uit die brand te halen, zijn alle water-canonnen van het Taxim-plein zo snel mogelijk naar de Tweede kamer gestuurd, om allerlei politieke binnenbrandjes te blussen. Om de Nééconomie weer op gang te helpen, hebben ze de Markruttentnierste Faaize Premier in het Rariteiten-kabinet-niet van na de Oorlog bij-gezet. En dat was een gebalsemde Oplossing voor een vraagstuk waar zelfs de Polderiaanste oplossing geen Bleek-middel voor bleek te hebben. Ik moet er van door , omdat anders ook hier de Hofpleinen en rembrandtpleinen voor een Opschoonmaakbeurt aan de beurt zijn..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>