A C T U A L I T Y – Ook doodleuk Neut-thanasaal Afscheidsfeestje?

Tot de Dood ons Scheidt of Neuthasiaal Af-scheidt van de Werkelijkheid.

Mandela Opende Ogen bij horen van naam O B A M A .Ik dacht dat Edwin Snowden dat bij O B A M A had gedaan, maar ja je kunt je er daar ook blind op Dronen.

Terwij de onderhandelingen in Ka Ka Fonie Kaboel ook niet opschietten, dacht de
Tali- ban-de-onderhandelingen en schiet er op los, zodat het eindelijk eens een keer opschiet, voordat er écht ‘Koppen-gaan-rollen!” Zo te zien is de Rol-verdeling hélemaal zoek, ni Rasputin en China een Pact in de Export van Geheimzaken hebben gesloten.

Dus Obama Ziende blind van vertrouwen is ten Dodelijk opgegeven. He’s now in the Dead-End –street of broadway..

Over ziende Blind gesproken is er nu een Vrouw die zich niet meer Blind hoeft te staren op haar toekomst, want via de Mooiderne Tegknow-logie weer iets kan zien. Nog even en wij krijgen draadloze verbinding met het Hoogst Haal-en verthaalbare wat maar te bereiken valt . Namelijk Het allerhoogste der Allerhoogstense… : “Mijn G * D moet ik toch niet aan denken, dat ik voordat ik ik Overleden ben, als Contact heb met mijn toekomst. Ooit die Film gezien Fure off the passed en Death? Nee, ik ook niet, moet hem nog schrijven.. maar aangezien er geregeld mensen in mijn Nabije-te-na-bije-vrienden overlijden, Wèg-wézùh denk ik dan, vroeg ik me laatst af, of ik alles wel goed had gereld.

Zo’n regelneef ben ik ten opzichte van mijn achternicht niet! Geregeld loop ik tegen mijzelf en de toekomst op, en dan vroeg ik: Vals Nicht – Flikker op joh ! En ik laat me zeker niet kisten! Zand er over denk ik dan “Doodgoeie Jongen”. Waarom moet je die nog stoppen?. Ik zie daar geen gat in sterf joh.. Op sterven na dood, kan ik niet meer naar al die Programma’s op de T V van de laatste week kijken..

Het gaat over Euthanasie.. Ik kan daar dus niet aan wennen, om dat Life te zien. Moet Euthanasie kunnen bij Psychiatrische Patiënten, Vlinder die een eind aan haar leven maakt, terwijl Zelfmoord tot voor kort strafbaar was.. Feestje bouwen op je Verjaardagals nieuw begin van een Dodelijk tijd perk . Ik kan er niet aan wennen. En waarom niet.. Omdat de Mensen die als eerste terug willen naar de aarde de mensen zijn die Van-zelfmoord hebben gepleegd!!

Aldus de sérieuze mensen die zich daar mee bezig houden. Dus na een zwaar bevochten leven, niets erg aan, ben ik toch niet van plan omdat dus nog een keertje over te doen hier op Aarde! Als ik daar geen ‘wijze les’ uit heb geleerd. Dus !! Daarom ben ik voor mijzelf tégen Euthanasie!! Ik zal me Dood –vechten ! Wat ik altijd heb gedaan !! En als ik braindead ben, nag de Stekker er uit .. Want dan gaan de Kindertjes voor, zei ooit een Intenbsive care verpleegster.. Waar ik het weer hélemaal mee eens was! En verder kijk ik even geen T V meer , en ga ook even niet naar begrafenissen, om te horen dat zze zo mooi is ingedronken.. En dat een van mijn vriendinnen Doodleuk vlak voor mijn Verjaardag vertelde dat over drie dagen dood was. Was voor mij émotioneel Dodelijk! Daarna heb ik drie maanden in onzekerheid gezeten.. Omdat wegens-omstandigheden gesloten , er geen Communicadood meer was! Ik was ook tijdens mij feestje totaal van slag-émotioneel.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>