A C T U A L I T Y – Mrg. Gijsen van R O L D U C of Rol-beroerte de wat?

Mrg Gijssen, U weet wel van die Pijpen, en tegen Homoseksualiteit.                   Daar valt natuurlijk geen Schoorsteen tegen te pijpen. Maar in Rolduc met al die Chambrières ging de Roermond naakttuurlijk die het Dagnicht van de R K Kerk niet kon verdragen ‘gekruisselijkend’ te keer. Later moest Mrg BÄR  het veld ruimen, omdat de B Ä R P U T in Rolduc te groot werd. Ben benieuwd wat ie boven allemaal gaat opbiechtten!!  Zal wel een Pijpenla vol ‘k-ontkenningen worden!! Tijd om die hele Cuttholieke R K . Kerk op te Rolduccen!! Maar de Koster mist heel wat ‘Pijpen van’ die aan Sint Maarten zijn gegeven.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>