A C T U A L I T Y – Langste dag – langste volle maans-en-verstandsverbijstering?

“Zie de Maan verschijnt niet door de Bomen….”

Goeden Morgen De Extra Volle Grote Maan, heb ik wegens het Gezeik vàn vanmorgen wat zo maar niet onverwacht uit de lucht kweam vallen, niet gezien. Nou ben ik zelf ook niet altijd bij mijn “Volle-Verstand!” Heb al vele volle verstandsverbijsteringen achter de rug , en het s-ga-lieg-gas is natuurlijk een leugentje om bestwil, om extra inkomen aan te boren, waarvoor elke ondoor-grondelijk argument ontbreekt.

Ik zou graag willen dat onze regering naar alternaaitiefe Resources keek. Zoals het Sgalielàchgas, wat op ieders luippen ligt. Dus als we elkaar nou eens als Oude Hippies uit het Stenenbruidsbed-strijdperk elkaar omhelzen, spring het Lach gas vanzelf wel over..Dat is pas en S ensueel O verdraagbare A anstulatie waar iedereen in dit lan Psychisch Soatisch beter van wordt. En je kunt tegelijkertijd die Sinister van de Kramp-lach er mee in z’n gezicht lachen..

Maar verder valt er dus hélemaal niets te lachen, alhowel ik me kan herinneren, vier jaar geleden of al weer vijf, dat ik eens een keerdoorzakte, en bij de Magere brug die gigantisch grote te Volle maan boven de mager brug zag hangen. Ik heb daar toen een half uur gestaan. Ging toen naar huis’snachts half drie half vier.. Kwam thuis zette nog even mijn P C aan. Heb toen wel drie uur achter de P C gezeten. Wilt U de reden weten?

Michael Jackson was dood! Dus als ik zo’n te grote volle Mond zie – mond is duits voor maan- Nou vind ik sowieso dat Duitsers een te grote volle mond hebben, en in Zandvoort al die Maankraters achter laten.-.moet ik ook denken aan een avond dat er overal ruzies in dicotheken waren. En toen zei zo’n toilet-dame tegen mij: “Ja meneer het is volle Maan! En ik riep : ja en ik heb last van een volle schwanz, dus danste ik de dé-vollé-manische Zschwans the naait away.

Maar ondertussen broeit er een andere Oorlog tussen ‘Kaïbel en Abel’..Een Twitterend –gevecht, die in Open War-source van de P R I S M A T I S C H E Landen wordt uitgevochten over de ruggen van: ‘k stond er bij en keek er naar!!

Laat ik nou echt al maanden denken: Dat Facebook een verlengstuk van de C I A- F B I is! Is geen grap, ik denk veel en filosofeer over al die te grote te snelle
“s o C I A l –mediabedrijven. Heb ik altijd zeer verdacht gevonden..Waar geen geld of winst tegen over stond.. Ja nu, maar in den beginne niet. Die Google Camera’s, Feestbook moet het zijn voor de Geheime diensten: At your Secret Service His Majesty – Oh D R A M A for Oh Bàm Bàm Bàm Ma !

Maar goed ik heb niets te verbergen, alleen als die toeristen foto’s maken verbèrg ik mijn gezicht! Hoezo? Nou, als je op die Foto staat , en de Poep – Chinees zet ‘m op Face book, dan kan Facebook en die Cliënt via je ogen analyseren wie je bent! Vandaar de naam Feestboek!

Zo hebben ze de Foto’s van de Twee Boston – Killers opgespoord.. Maar ja, als ik toevallig in de Rossen buurt ben of erger in een Dark-room? Darkroom? Zie je toch geen Flikker, Nee dat ik mijzelf soms niet zie zitten, komt door een Black Oúd ! “we gaan toch niet Discriminhéren hè?” Nee hee, maar als ik zomaar at rèndóm op de gevoelig plaat wordt vast gelegd, kan ik in ‘She-na ait mij een oor aan’, gechantabeld worden.

En voor ik mij Bloot geef aan iederéén , nou dan moet ik wel een erge Volle Maans-verstands-verbijstering hebben. Ik geef mij alleen maar bloot in de Darkroom van mijn Achterkamertjes-politiek ! Ik ga toch eens naar die Film van Marcello Masterbatie,, eh, sorry . Naar Marcello Mastroani en Sopfia Loren . Hoe heet die Film? Die film draagt mijn naam.. Naam melijk L U N A – T I C Proost !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>