A C T U A L I T Y – Je kunt er natuurlijk ook te snel van door gaan

“Je kunt er natuurlijk ook te snel van door gaan”

Bij Duiven denk je toch er aan uitvliegen. Maar ja, Dodelijke Humor vliegt niet zo maar uit de bocht . en aan dode-lijk humort zet er dan maar een ‘t’ voor, denk ik dan. Geef mijn Porsche maar aan Fikkie, wat dit week-end ook met een Porsch-rijder en inzittende gebeurde. Ik zit er haast altijd naast , als ik er te snel van door wil gaan, maar ja, ik bezit dan ook geen ‘automatische-wandel piloot, die mij van de dood redt, als er weer eens een Idjoot , die ikzelf al ben, omdat ik naast mijn schoenen loop, langs en door mij heen scheurt. Ja dan kom ik er niet met de kleer-scheuren vanaf. Terwijl ik in Helledoorn mijn Porschsies angst heb overwonnen, door in de van Achterenbaan, geen aandacht aan da gegil te scheneken. Ik verleg in zo’n Zwachtbaan mijn aandacht naar Yoga, want als ik met mijn Yo- ga –wandelen ontspan ik mij. Dus wat al die idioten in het week-end doen met hun Porschies overmoed, daar gsa ik mijn tijd op Maandag-ochtend niet mee doden..

En gelukkig heb ik ook last van Plein- en traangas-vrees het ergste, en de enige manier om dat te overleven, is om Moslima te worden, want met het dragen van zo’n Bhoerka, overleef je het traangas wel! Dus die Erdokàn het wel.. Die is ergodokan-slim-bézig !
Hij hoopt zo door veel traangas te gebruiken iederéén in een Bhoerka te krijgen. Het woord zegt het al : Mos-Slím!

En in Amsterdam is die totale –krieg tussen ‘Marokaantje lééf je nog?’ Ia géén Idéja opnieuw gedeathcaleerd! Des te opmerkelijk dat de vriendjes onderlink elkaar “Voor-schitten, maar ja als je dat met de dood moet bekopen heeft een Voorschot toch geen zin?

En over marokaantjes gesproken, in niet géén idénigrerende zin. Vanmorgen komt er een Voorschot op ‘open doel’, eh, nee er komt een uitspraak over de Strafmaat der maten, of wordt het weer Ondermaats bekeken..De Rechter kan beter uitspraak doen : Over het Open doel van het Leven.. Maar ja, de jadvocaten zullen er wel weer een Hals zaak van de Nek-slag van maken.. We zullen zien –in de loop van de morgen- en het vergeweer..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>