A C T U A L I T Y – History – Wikipedia wat gebeurde er toen vandaag 48 years ago today?

“Kenne die mensen van toen niet een Voorschot op nu nemen?”

James Earl Ray vandaag gepakt, eh 45 jaar geleden. Deze dag 45 jaar terug was de dag dat Robert F.kennedy in Boston werd begraven. Edward Kennedy haalde de woorden aan : “Ask not what America can do for you, but .. etc.”Al deze beelden zullen wel op You Tube staan. Maar ik heb die beelden nog op mijn Net-vlies.

Dus op de dag dat Robert F. Kennedy in Boston werd begraven, werd de Moordenaar van Martin Luther King in Londen gearresteerd. In plain ingliesh you would say : America was in Turmoil!! 5 jaar terug, en ik weet het nog als ‘de dag van toen’. Reinhardt Mey in Juni. In April 1 9 6 8 8 April toen ie vermoord werd, heb ik een maand niet gesproken!! Uit protest !!

Vijf jaar na1963! Dus dat wordt nog wat dit jaar 2 2 November nadert met rasse schreden. Het woord rasse met een N van Negro had toen een heel ander betekenins. En John Lennon zou later ; Woman is the Nigger of theWorld zingen!! Maar in those days they were Nigger-trigger Happy. Zo, in dat perspectief is het Unbelieveble dat er nu een Zwarte Amerikaanse President is. Misschien heeft Martin Luther King wel op dramatische wijze een precedent zonder weerga geschapen.

Vijftig jaar geleden dacht ik na deMoord op John F. Kennedy, dat ik dan : “Jézus 2014 nooit zou halen!!” Ik zei toen al : “Kenne die mensen niet opschieten!!’ Politiek gezien ben ik een Kind van die ‘Moord-tijd’, en nou had ik al een Moord-jeugd, achter – nou niet hélemaal – achter de rug Een moordtijdop de Rijkis Universiteit Groningen was mij niet ge gun d.

Een jaar na de Moord op Robert F. Kennedy , zou ik langs het Hotel waar die vermoord was, langs rijden, toen ik voor 1 maand in L A en San Francisco was. Maar net op tijd voor de Manson Killings weer in Amsterdam was. TheVietnam War en the Pentagon Papers, Daniel Elsberg, etc.

Toen kocht ik voor het eerst The Herald Tribune – lees : The New York Times.. Daniel Elsberg stond van de week weer in beeld bij de recent onthulde af-luister-pratijken van de huidige President. Die steeds meer in de ‘Valkuil van George Double You Bush –harakiri valt, en pleegt..

Alle Politieke Leiders krijgen ‘af’ als bijvoeglijk naamwoord toegevoegd, wat sémantisch dus weer niks aan het woord als Leiderschap toe voegt. John F . Kennedy ‘zou’. Ja ‘zou’t op de Wonde van Fifty years ago today. Maar those where the days my friend before they never w end .. Was dat niet by Sir Paul Mc Carthy? Maar My Friend Those days where gone.

And the Gun is still You’re best friend in the U S A., en er zijn er nog steeds die verlangen naar back in the U S S R . Maar dan hebben we het wel over een Band die de hele wereld versloeg . ‘They Beatled U S all!’ Maar nu lijkt het wel of the hele Wereld als één Band on the Run is.Maar hoe komt dat nou? Nou dat komt omdat wij eigenlijk allemaal een R U N –D zijn.. Die niks van the History hebben geleerd. En aangezien wij nu ook nog onze Eigen ‘Geschiedenis’wegens bezuinigingen afschaffen , kun je er een Kogel op gelijk zetten, dat wij nog steeds Vermoorde-onschuld spelen, met een Klappertje-pistool..

En Ghy Geleuft dat? Want wie zijn ‘Geschiet-de nis’ niet leert is z’n eigen toekomst niet waert!! En wie 300 Miljoen wapens in omloop heeft, zou als eerste land op zichzelf een Wapen-embargo moeten uit-oefenen, of instellen.. 300 miljoen wapens, op een bevolking van 2 6 5 à 2 70 –tig miljoen mensen ! Geschiet-de-nis als Wapen feit.. in Vijftig jaar na 1 9 6 3 dus nog niks opgeschoten? Nog niks opgeschoten? In 1 9 6 3 bestond er ook al Opgeschoten jeugd : Pleiners Dykers Nozems; Pleebeeërs.
Maar dà’s een ander verhaal..

www.joshua-actuality.nl

www.discutantes.nl  J O S H U A – C A R T O O N

Facebook : Joshua Hoogveld en Facebook op V K bloggers

Twitter :ACTUALITIES

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>