A C T U A L I T Y – Het Lijk nergens op ! Of tóch ? ? …

Het L I J K nergens op.. of toch?

Het water staat menig Polinietici tot aan de Lippen en klippen. Want Huwlijksbootje van Rasputin is op de klippen gelopen. En huwlijk tussen Erdogan en de Tur-keien die over het plein vliegen, kan ook geen Waterkanon tegen op.

Obama is in oorlog met zichzelf en de geheime internet. Ah Fluisteren mag wel maar Afluisteren weer niet .En Barbara Streisand zingt Memory- stick in het Sicko-syndrome..

De enige die er ongeschonden uit komt is Fred eral Teevee die in de E B I achter gesloten deuren het Monopoly-spel slim heeft uitgespeeld. Teevee heeft rug –en-terugdekking voor zijn beleid gevonden. Ook de Koepel-hoorganisatie”Achter –gesloten deuren van Jean Paul Sarte is het daar mee eens.

Naar nu blijkt heeft Benno.L. , een Hotel met Zwembad gevonden, zodat ie z’n hele leven kan onderduiken van de ‘bovenste-plank’, en op z’n keurig opgemaakte Bedje ligt vanzelf-sprekend een Bed muts.

Sharon Dijksma wil af van nathoersubsidie voor Bhoeren, en er wordt haar dan ook geen stro-breed in de weg gelegd.

Mind You Medici en Scierntist hebben een E X O-Skelet-me-go-walking gemaakt die kan meedenken..Exoskelet is gewoon ander woord voor lijk. Dus dat lijkt nergens op zou je zeggen, maar dat komt goed uit. Want er liggen overal natuurlijk veel lijken uit de en in de kast.

Dus iederéén die dus weer Verlamd om op eigen benen te kunnen staan, gaat er straks op rolletjes vandoor.. De ‘gedachte’ alleen al.. Dan wacht ik toch liever op die man uit Nasa redt Jezus vanuit de Ruimte.Want van Lammen en Blinden heb je verruimtelijkt-inzicht nodig.

Als we straks de Ontdekking van de Hemel eindelijk ontdekt hebben kan iederéén dus geréintroneerd terug naar de aarde. Want met een op afstand door je eigen hersen bestuurd systeem een soort Human-drone are you not longer alone . En met één druk op de Knopt delete je je verleden, en begin je weer met een schoon-geweten of een schone lei. Het leven gaat dan weer van een leie-dakje, tot dat je zonder hersenen ook je eigen lijk niet kan besturen, dus weer met beide benen in de werkelijkheid van de No-nonses-fantasy staat..

Lijk nergens op

www.joshua-actuality.nl

www.discutantes.nl  J O S H U A – C A R T O O N

Facebook : Joshua Hoogveld en Facebook op V K bloggers

Twitter :ACTUALITIES

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>