A C T U A L I T Y – Dit is niet mijn 1 0 0 0 –ste Stukje maar wel een Plas-poort tot onvermogen…..

Dit is niet mijn 1 0 0 0 –ste Stukje maar wel een Plas-poort tot onvermogen…..

Volgens Toverheid is er een ohvoorschot in de roos van 4,5 Miljarttafels! Dus we kunnen nog wel tegen een Stootje verlies aanlopen, wann die begroting voor het eerste Prinszesjesdag op de Derde Diensttag von September anfängt.

Als Voed ünd Confuusnoot wilde ik daar nog iets aan toevoegen, maar daar kwam de
1 0 0 0 – ste Foodnote van Jargon Grünbérg-je dan maar langs. Velen V K- Vuk Joe – lézers slaan Groen berg van Idijoodse afkomst over. Want die Voelnooit wat according to the Empathetic analyse of de Psychiater in Dienst. Want ik hoorde vanmorgen op radio 4 van Clairy Polak, dat Arnon Warnon Grünberg rood en geelberg ziet, en tijdelijk op een Af-gesloten “Hoofd-Stuck van een Psychégeriatisch instelling zit ! Of verblijft!

Dus heb ik voor Philippe Remarqe nog een achterafbinnengelopen vraag. Ben ik nou gek, of houden jullie Jhoernalisten – Heer Bommerl verzin een list : ons Collectief voor de
G É K? ! !En dan ook nog de vraag stellen: Hoelang ga je nog door . Dat hangt dus achteraf aan een Zijden-draadje, dus hoef je niet bang te zijn dat ie zich daar aan ophangt!

Wat ik wel mis is die Uitdrukking : “Ja, hij heeft opgehangen! ”Wat wel weer zo prettig is, dat ie het woordje ‘zich’ niet heeft gebruikt Hij heeft opgehangen.. Dat woord mis ik, want sinds die Mobile en Débile-phones hang je niet meer op!

Wat mij brengt op gistermiddag toen ik vingerafdrukken moest afgeven, -zodat ze nooit naar mij hoeven te zoeken, en ik mij altijd zelf vrijwillig moet melden : Oh Bàm Bàm Bàmmma eat you’re Heart out, – van mijn Eigen-wijs-vinger, en ik maar de ‘middelvinger’ op zo’n laser-apparaatje leggen. Ja ja, je steekt er nog eens iets van op !In mijn hoofd denk je dus geheel iets anders dan : Fuck You überhaupt in mijn Fuckcabulair voor komt! U zult zich afvragen, zat je op een Poliniettietiebureau? Vanondertussen moest ik ook de andere hand in zo’n Laser-apparaat leggen. Volgens mij werden op afstand mijn Hersens gescreened en gedelete , zodat toen de Balie-medewerkster mijn naam vroeg ik zei .: Háás!!

Meneer er is haast bij, doe niet zo flauw, geef Uw naam. Mevrouw ik mocht nooit een naam hebben! Ben mijn hele Leven weggestopt als Illegaal Kind, en als Wilders toen had bestaan was ik allang in een Container de Grote Oceaan over gegaan met onbekende bestemming. Dus Mevrouw , word eens tijd dat U mij sérieus neemt. Anders ga ik toch écht die Middel vinger , zodat U er iets van opsteekt..En nog een verkeerde –opmerking, mevrouw, ga ik wel even naar de Singel om een Vinger-plant voor U te kopen, als U niets anders te doen heeft dan een Pass- Poort van onvermogen aan mij te tonen.

Oh, je zat op het Gemeentehuis.. ik zou toch niet zeggen dat jij verlopen bent, maar je Paspoort. Èn? Hoe is het afgelopen? Hebben ze je een Verblijds-vergunning gegeven? Ja ik moch in het Gemeentehuis onmiddelijk die Gele Container in.. Gele Container? Ja ha, bij de Stopera staan in die Hal Gele Containers. Wist niet dat die Ambtenaren bij verdienen.. Ja ha, ze hebben het wel Drug.. Maar goed geef nou es antwoord op de vraag.
Of Ambte – nare mensen zijn? Nee hoor, Ik had alles keurig ingevuld, ook alle valse namen, had mijn geboorte jaar opgepimped, en ondertussen kreeg ik les in gedéformeerdheid. Moest namelijk een uurtje wachten tot ik op mijn nummer werd gezet.
En zag toen tegen over mij een jonge Blonde god à la Wndy van Dijk van die Sushi preetzend ta trice. Die ik sowiso snel aan de Dijk zou zetten. Al die jonge studentes lijken op Sushi’s! Maar wat nou het erge is, of was, dat ze zo gedémobilised zijn, dat als ze geen debiele – eh sorry, telefoon aan hun mond hebben, hun rechterhand automatisch, zonder telefoon aan de mond, hun hand hebben . Met die Pinkvinger uitgestoken.. totaal gedéfhonemeerd. Nou had ik graag zelf wel de Rechterhand van die Suhi-T V-dame willen zijn.Maar Oh Oh wat zag ik daar veel Blondjes. Nee nee geen domme vragen aan mij stellen.

Maar Oh, wat zou ik graag iedere dag een Nieuw Passpoort willen aanvragen. Het Gemmenthuis van Amsterdam is dus echt een groot Toeneelstuk. Waar Warnon Grünberg jaloers op zou zijn. Want dat is één grote Open Psychériatisch Minstituut ter de tuuttt tuut tuut tuut tuuuuuttt!
Sorry mevrouw wat zei U? Ik ben in gesprek ! Nou mijnheer ik geloof dat U rijpt ben voor een gesloten afdeling van ons! Wég wézùh !! Daar zit toch niet Warnon Grünberg je dan maar .. Op naar de Tweeduizendste!

Getekend Joshua Hoogveld – gister Stadhuis – waterlooplein Amsterdam

www.joshua-actuality.nl

www.discutantes.nl

Facebook : Joshua Hoogveld

Twitter : ACTUALITIES

Wat een Gezeik hè, om een Plaspoort aan te vragen!!

1 0 0 0 -ste Column van Arnon Grünberg

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>