A C T U A L I T Y – De Vier raadels van de N S zullen Fyrationeel ge-fyra-teerd worden

“Die Italliaan gaat na de besprekingen er als een omgedraaide S N eltrein vandoor.”

Vierra adsels met N o S ecrets of Fyraanvaringenen An Saldo-Breda komt de Nederlandse Regering er per saldo ook niet beter uit, dan de treinen te dumpen naar de Nieuw te vormen Provincie waar de Fyraanrijdingen met de te hoge verwachting van de sneldeadstrein minder op vallen.

Ter gelijke tijd onderzoekt de ‘Voorraadskamer van de Provicianale Staten’ of de Plásterkische Constructie van het samenvoegen wel een bindendende Défactor van het samenvoegen is.De Nieuw te vormen Fleughel-provincie doet denken aan een Fyra-piano die niet goed op zijn uitslaande Vleughels is voorbereid.Ik hoor de dissonanten al als Klas-zieke Muziek door de Polders gieren. En in de oostvaarderse-Plàssterke Polder Gieren de Fleughel wieken, en slaan de Przwalski-paarden die deze winter overleefd hebben, dat zijn er een paar-d op één hand na te tellen, in de Ga Ga Ga Lopperde hop.

Uit geheime nog niet uitgelekte ‘Nooit tulen’, schijnt er in de Noord-oostpolder een Kapot-stuk doorgeschoten voor ‘Open- doel- Niemandsland’ te worden gecreëerd, zeg maar een tweede Quantanamo Bay van de K N V B, voor Jeugd en sénior-délinquenten die elkaar voor het einde van de déréguliere wedstrijd elkaar de Heaven in willen schoppen.

Advocaat op stel len en Spong zal de Arbitage doen, en geen onderscheids van de Doelstelling van die Sportieve Kletstrijd beïnvloeden. Tot vloedens toe zal ook in sportieve zin het bloed niet kruipen, waar het niet mag gaan, want daar staat dan in het Niemandsland geen vrije trap maar een doodstraf voor.

Maar om erger te voorkomen, moet die ‘trap-na wel vanaf elf meter worden genomen., ná de dérégukliere wedstrijd! .Uit de Sélectie van de Ibn Chaldounschool zullen de vals-spelers worden gesélecteerd, en uiteraard krijgen ze van te voren al strafpunten die in het vervalste Neksamen van geen opportuun – belang van betekenins zullen zijn, Zodat de Uitslag al van te voren vast staat. Hier valt niet over te récla- en animeren. Zodat de Overlevingskansen van de opgespoorde vroetsnallertjes miniem is.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>