A C T U A L I T Y –

‘Ik zou iedereen adviseren trek een Badmuts over je oren en ga je diep schamen’

Benno L. leermeester in hoe je niet in het bad met Leer- lingen moet om gaan, is door
O M gevraagd , Langer in Iso-leer-cel te blijven.Omdat ze hem natuurlijk niet kunen vragen om die badmuts wat strakker en dieper over zijn gezicht te trekken..Dus Het O M probeert te voorkomen dat ie in het diepe wordt gegooid. Maar hij was toch al diep gezonken, om geestelijk gehandicapte kinderen onderwater -wat het daglicht niet kon verdragen – Ik tast altijd in het duister bij dit soort onderwerpen. Weet allleen altijd te vertellen dat Pédro viel op een ander. Dus daar hebben we geen last van.

En even terugkomend op ‘Broodje Aap-verhaal van gisteren.. Michael Douglas did not have a sexual créationship wit any woman.. The so called Ammonia Lewinksi –trauma. Vandaar dat ie ook niet met zijn moeder getrouwd is, wat wel weer raar is dat ie een voorkeur vaaor Griekse darma’s en lama’s heeft. Oh dus door die Lama heeft ie Morerale gepijpte-kanker-cellen in het Strotten hoofd ontwikkelt?.. Ja ja, ik begrijp het . Volgens mij krijg je het ook als je op de ‘Sexfoon een Fuckstrot’ speelt.Keel kanker en Morale Sex daar krijg je veel ‘valse-noten en genoten van op je zang..’ Ik zou daarom iederéén zo’n Badmuts jadviseren, diep over je voorhoofd en voorhuid trekken, dan ben je van dat problemen S O A ls deze onmiddelijk af.

Over No Sex gesproken, eh, de N S die de Kontsexie kwijt raakt , zullen in een Snel-trein vaart aan de Noodrem van een Noodwet worden getrokken. De Tweede Kamer zal daarom in een versnelde procedure Ed Nijpels als Märklinn-leider aan stellen, om te voorkomen dat we om de Trein van de N S worden geleid. En aanstellers en sprong voor de trein springen lijkt me nou ook –niet-weer-hè- een goed idee. Maar als je al toeterend door trein-machinist wordt gewaarschuwd, maar rustig op de rails blijft staan bellen, moet je hélaas niet verbaasd zijn dat je op een ‘Dood- Spoorweg-overgang naar de Hemel staat.’ Spoorloosverd-wenen

Naar nu is uitgelekt krijgt Ed Nijpels in de ‘staande –procedúre’ alle afgeschreven Fyra’s in het Prèt á porter – pakket. Zodat ie alsnog binnen de kortse keren vanwege plaatstgebrek moet verhuizen. Want ja, aldi Fyra’s kunnen natuurlijk niet in je trein-kelder.-remplacement..Alleen weer wel in die A L DI – boodschappen tas. Zou de N S daar boodschap aan hebben..

P S:Van R E Y wil LIDWOORDEN van een andere Partij..Tja dan is de V V D de L U L !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, N S en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>