A C T U A L I T Y – 0 8 0 0 – 1 1 3 3 ..U N I be C E F

Niveau Niehe en Paul v zorg Vliet Breijen ons weer eens een Dodelijk Schuld-gevoel en een oor aan.
Had al zo’n gevoel bij al die aankondigingen van Niveau Niehe dat de Niehelering de Kind van de rekening zou worden. U niet be ceffen dat Unicefueel wij als Individueel lid woord weer de Lidwoord in onze mond moeten nemen.. Want met schuldgevoel is een Kinderhand snel gevuld. Ik kijk niet naar Foster-parentsplan en naar al die ander Commercieëele Als Blikken konden Doden Tearjerkers.. Ook al geef ik uit schuld gevoel iedere maand een afkoop -donatie. Volgens mij is Ivo Niehe Mister Unicef..Cijfers wil ik zien, doet ie dat gratis? Benieuwd hoeveel Strijkstokken hij dirigeert. Zout – Afrika op de wonden van zoveel Schuld-gevoel . Ik geloof er geen reet van.. dat Niveau Nihile er maar één seconde bij stil staat, als er in die seconde de tijd doodend de dood aan hem voorbij gaat. Ik word er Dood-stil van. Van zoveel Hypocrietchonderisch gedrag. Unibecef als ik Dood onder de harde werkelijkheid van zoveel Hypocrisie lag.. Word lid : draai het om : Lidwoord : Lul ga een vak leren zei mijn Vader..Ik geloof dat ik maar Doodgraver word. Of lever je T V-presentatie maar eens onder de Valkuilennorm van goedkope émotie in. Want Lid-woorden Nooit ben uitgeluld.. Unicef of Junicef tis allemaal om ‘t even. Doodgewoon verder gaan met leven

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>