A C T U A L I T Y – Volgens mij was dit Week-e n d de Heilige Geest behoorlijk uit de Fles

Volgens mij was dit Week-e n d de Heilige Geest behoorlijk uit de Fles

Ik heb toch liever een ‘Tornado-medium–rare’ op mijn bordje, dan één die alles vernietegend over mij heen raast. Come an Baby Light my Fire, want door de Tornado staan alle Doors die nog over zijn, minus one open.

Alle doors tot leven, zijn dicht. En sinds twee weken stonden de Deuren van de Mijn-Hemel-Poort open. Tis toch te hopen, dat die voor De Dader gesloten bleven. En voor de Moeder is het te hopen dat ze veel “Wàk-zien- ik- lichtjes” van Hope mag beleven.

Iederéén is er natuurlijk op gebrand om zijn woede en wraak te halen, ko-dood-leances voor de ‘d’,- zullen wel niet openlijk geuit worden. En het zal mij een ‘Jeugd-zorg’ minder wéze, als we over die ‘Mínstelling’, eens n iets négatiefs zouden lézen..Nu past aleen maar stilte en respect.. anders gaan we nationaal uit de bocht….

En over uit de bocht en scheveschaats gaan gesproken… Thialf is gebroken Want ze moeten hun Ijsbaandroom aan de wilgen hangen. Wat moet dat straks met al die gezangen, vauit het Friesche land..

Dat wordt straks ‘Droog-kloat-schaatsen’… ach laat ze maar praten die ‘Ollanders met Kaze-gaten in hun hoofd.’ Straks bij de volgende Elfsteden-tocht worden al die ‘Ollanders’ uitgeloot.. Zodat in Herenveen en Thialf-omstreken , de échte Fries met een uitgestreken gezicht op die Nhòllanders voor goed zijn uitgekeken.. De Hollander is dan na die beslissing voor goed van de I J S B A A N!!

En als een Duveltje uit een doodje, verschijnt Nextorcisme opeens bij de Paus in op Het Sodòmmieters-plein eens op! Zoiets s-preekt bij mij altijd tot de verbeelding. Maar ik had toch liever gezien, dat de Paus dat bij de Vader van Ruben en Julian had gedaan. Of de Vlam in de Pan voordat het Pinksteren werd had uitgedan.. Dan was die Paus bij de Pink-teren geweest. Ik geloof tussen-haakjes dat ik maar eens in Retraite ga, naar
U I T G E E S T !!
Do I’ve tosay more? Tot More –gen.. hopelijk zonder zorgen……

Share
Dit bericht is geplaatst in Ruben en Julian, Tweede Pinksterdag en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>