A C T U A L I T Y – The answer is Blowing in the Winst

“Hij dacht natuurlijk: Ja hoor, het zal wel.” Hij is al zo vaak in het water gevallen, dat als ik ‘m krijg, ik ‘m na-spring , en zo ging Tommy Wieringa aan zijn Libris Literatuurprijs Kopje ten onder voor Het Amstel Hotel..Zelden ‘Namen’ wij een schrijver zo sérieus dat zelfs Mariëlle Tweebeeke er naar uit keek. Hopelijk vanavond te zien bij Nieuws Uur, of nu al in Het Ochtend Journaal.

Wat ook ongetwijfeld in het Ochtend-Journaal zit, is de Honger-staking van uitgeprocedeerde Há-ziel-zoekers, die dit One-beleid van ‘Teevens –on-acceptabel’ niet te vreten vindt, en daarom zich zelf ‘lètter-lijk’ mond dood maken. Ze slikken het niet langer dat deze regering van Samsom e n d Died- lie la zich verslikken!.Ze stikken nog liever, dan langer voor ‘Criminals for Life’ versleten te worden. Als we maar niet Schiphol revisted krijgen. Want dan zijn alleen de Bewinstvoerders uit de brand, want een Vurig-betooga helpt de advocaat ook niet bij de Verdediging..want toen het Kabinet-niet viel van die Poliniettici, waren ze binnen de kortste keren weer uit de brand. En Teeffen weet maar al te goed hoe je het vuur aan de schenen van Há-zielzoekers moet leggen..

Naar nu blijkt hebben verdere buitenlanders asiel aangevraagd, tijdens zoete-inval in Maastricht, na het drinken van verstrekkende middelen, die ingrijpen na de Hoes-t-bui onmiddelijk nodig waren.. Volgens geruchten werden de drie aangehouden Coffee-shop-medewerkers onderhouden- ofwel Psycho-logisch ? met het beroemde Limboergse nummer: “Och was ik maar bij Moeder thuis gebleven..” Wat door de Réét-chercheurs van de Flikken van Maastricht keihard in de oren werd geblowd. De ene blowd is de ander z’n dood, anders ‘stickie ‘er maar in.. Trouwens Johnnie Hoes was gewoon een Rotterdammer.. En niet de Vader van Connie Stuaart van de Hoeze-poes en de Platen hoes.. Maar Lisa Hoes weer wel de Nicht, van die andere Nicht..

Ik geloof dat ik maar eens een boek ga schrijven, nu alle Coffee-shops en café’s voor Rokers en anti-smokers gesloten blijven..Maar dan zet ik wel de Plaat : “Als de rook om je hoofd is verdwenen van Boudewijn de Groot op ! U ziet : Ik heb mijzelf nog lang niet af-geschreven…

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>