A C T U A L I T Y – Smeets als ‘l – É P O N I E M van één Darmstrong..

Ja, dat Smart Smeets als Léponiem niet de Vuile was buiten hangt, was géémancipeerd ook niet te verwachten. En met voorbedachte verraden van je Darmstrong blijft er natuurlijk geen scheet van over..Hopelijk hangt de vrouw van Smart Smeets wel de vuile was buiten, want als daar geen luchtje aan zit, behalve dat er aan D W D D
sowieso een ’s-Links luchtje zit, werd wel duidelijk, toen Samsom e n d Die ‘L I E- la la Matwijs van de Nieuwe Kerk de achterban k van zijn Nieuwe kerk moest masseren.

Als een Politieke Masturbant. wordt ie natuurlijk aan de ‘Colére van de Keizer’ zijn Aid afleggen.. ik zou eerder denken dat bepaalde Journalidsten met voor-kennis van zaken , die dat dood-verzwijgen, criminueel strafbaar zijn. Maar ja, de N O S-talgie van de ‘d-omroepen willen ook wat. Benieuwd hoeveel er aan de hoogste-versnelling van het Geld-parcours blijft hangen.. Want als je echt D-opening van zaken geeft blijft er
‘l-éponimisch weinig van het jhoer-na-listieke ‘d omafhankelijkheid over..Want dan val je door de Basketbalmand, en is een Homerun niet meer mogelijk. Hoogstens een Home mérisch gelag in de achteraf kamertjes van bepaalde dopings-artsen. Het laat mij allemaal net zoals die Chinees Do – Ping koud…

Waar ik niet koud of warm van wordt zijn al die onderge-tietelde Jhoernalistieke
‘k-ontboezemingen van Zangeresjes die ongelóóflijk voor Het Paayaanse zingen de Kerk uit gaan. De Muziek klinkt mij als in J-B-Moll in de oren. Met veel noten en Kloten in Vies- majeur… Dat slaat bij mij een Anoukaans accord aan, die Soffestivaliaans morgen-avond niet zal miss staan.. Ik verkíes – zingen boven stemmen, dus op Diederik Samsom zal ik niet af-stèmmen. Ook al zingt hij het Hoogste Lied. Valse Tongen beweren liggen bij hem in het verschiet..

Om niet in Mineur te eindigen, eindelijk eens geen slaapverwekkend bericht. Volgens ‘B`ta-wétenschappelijk-w-onderzoek de verschillen’, hebben 207.000 ’s-Examen-kandidaten vannacht wonderbaarlijke no-nonsens uitgevoerd. Door vroeg te gaan slapen..Waardoor in de Slaap-remtijd als eye-opener ze betere resultaten zouden halen. Waardoor de Rem-slaap als ’s-Expériment geslaagd is.. Nu nog hopen dat de Examinatoren niet er bij in slaap zijn gevallen, waardoor iederéén alsnog gezakt is..

Ex equo, als Smart Smeets zo’n Examen zou moeten doen… Nee hee, wegens voor-kennis van, is ie sowieso al voor geen enkel examen geslaagd.. Die valt sowieso door de Basket mand..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>