A C T U A L I T Y – Pompe of Verzuipen ?….

Pompen of verzuipen?,word voor Pompe- Patiënte natuurlijk pompeus als je het slechtste médiacijn inslikt of op z’n minst er in verslikt. ‘Bij nader in zien’ , wat ze natuurlijk niet gelezen heeft, anders had ze kunnen voorkomen, dat er nu een kans bestaat dat ze voor nader-onder-zoek tot U , naar de Pompe-kliniek moet gaan.En die Ónkosten krijgt ze ook niet van die Sponsor vergoed.

Bij wie ook het ‘nader-tot-U’ of het ‘lachen- naakter- staat- dan- de- rocks’, is dieliela la wat er voor de achterban-k niet om liegt. Die de rich van de P é in v d A ss tublieft ga achter mij staan, want dan heb ik niets te verbergen! Nou als Diederik Samsomma vn de Opportunistsche Politiek , berg je dan maar..Maar Overeindhoven kan ik op z’n minst met de ‘Mash op de Keel- Politieke Suïcide is Painless’ tevreden zijn. Links of
Réchtsd-om gingen ze in een ‘Tsjakkarale Pratelband’ als een lopende achter-band hem staan. Dierik Samsom haalt dus de Prateralale Kooltjes voor Mark – my – Words Ruttenaal uit het vuur..Hij kreeg zijn Achterban-k mee , omdat het Poltitietioneel niet mee zat, door één Kontsessie te doen. Wat een Reet-goeie oplossing voor de Ha Ha Poliniettici was. Hij schijnt gezegd te hebben: Als jullie nou achter mijn besluit gaan staan, mag je mij voor Crimineel uit maken.. Als je dat maar niet voor de Vooruitgeprooicedeerdde Há- Zielzoekers doet.. En ja, daar had ie bij de Zaal in Overeindhoven een Crimiueel goed Punt uit over en sluiten! De vergadering is gesloten. S M S-je van Mark : “Goed gedaan jochie!!”

Dat heet nog eens Pompen of verzuipen : Of wel hoe voorkom je –préventief ‘Politieke Vanzelfmoord…’ waar ik op de Amber Alert van die twee broertjes maar niet dieper dan het Zeister bos in ga.Terwijl ik vroeger als ik er geen gat in zag , juist het Zeister Bos op zocht, om aan de rand van de Golfbaan moed te putten als ik in de Put zat, zodat ik geen slag van het Leven oversloeg. En ook in die tijd had je een beroemde Filmster die ze met ingehouden Roger V-adem op een Put lag. Niet het snijden doet pijn, maar het afgesneden zijn.

Ook het Pompe e n d Circumstance is voor ons afgelopen.. De Kronen op de Bijenkorf ofwel Bye –Byenkorf zijn ten Hemelvaart gegaan.. De Kroonjaren voor Princess Béatricks kan nu rustig naar de Pomp in-en- op- de- Lage Vuursche lopen. Bij de Oude Smids staat nog een blaag-pomp , en een Blaas-kaak die daar nog op let..En ze hoeft niet meer het Vuur te smeden als het te heet onder haar voeten wordt. Ze wordt in de eeuwig zingende bossen van eenzaam maar niet alleen verwilhelminaat..

En ik denk maar weer:

Hemelvaart :
Oh, My God ,
als ik ten hemel vaar
dan gaat mijn toekomst
open , en mijn verleden
op slot

Ik rook een sigaar
En doe de deur van de
Pompe kliniek dicht
Want Pompe of verzuipen

Het bloed zal niet kruipen
Of vergaan , achter die deur
Krijg je inzicht om eeuwig in
een nieuw leven over te gaan

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>