A C T U A L I T Y – De Losse Flodders van Poliniettici en Poliniettica

Opmerkingen die je als Losse Flodders van Bussekruidmakers achter je Wreekériaanse oren kan krabben..Door de Wreekers- Weekers en De Bussekruidmakers van dit Kabinetniet staat de gehele Tweede Kamer op Springen om hem zo snel mogelijk te ‘K-ontslaan ….

Veel nieuws vandaag : Vrouwvoet komt met rapport over Strengsueel-Missbruik van Bussekruidmaker in de Tweede achteraf-kamertjes van zelfstandige Vrouwen die hun mannetjes staan..

En die hun Bird net zoals Anoekia als I-Pot-deuntje voor ‘vrouwen-vrouwen relaties’ hun ‘beurt vanavond op Het Sòffestival ook over slaan.’ Ook de Pinokia – A-nuke schiet met dat liedje over je ‘Bird overslaan’ als een Racut omhoog..Wat ik voor Anouk wel raar vind, dat ze met een liedje komt dat heet : “Je Bird” overslaan. Dat ben ik toch niet gewend van Anouk.. Of wel A N U K . Wist niet dat An U K –inzittende ons land vertegenwoordigt.. laat staan dat ze met types als De Vertegenwoordiger om gaat. Maar met die spéciale A N O U K I A is het natuurlijk na vanavond Cassa Nova!!

Voor wie het na vanavond waarschijnlijk niet meer Cassa geldt, is het feit dat dat met
100 Miljoen aan Vrouwde in Kas , Weekers Freenancieel sowieso Ge-kastreerd wordt door de T-oppositie. Wie daar niet meer wakker van liggen, zijn de ‘Bendes rolles’ die na de geslaagde –‘Vrije-belasting-paradijs-vogel-operaties’, lètterlijk en figuurlijk zijn gevlogen..

Dat Weekers en de Wreekers na vanavond Politiek gezien ook zijn gevlogen, blijkt wel uit het feit tijdens de Kamerdebatten waarbij de Politieke Immuunitie door de Kamer- debatten van de Tweede Kamer vloog.. Nou ik zou zeggen eindelijk. De tijd van Losse Flodders is dankzij the Website Rifle ook wel Rival genoemd, ten einde. Maar gelukiig heeft Obama met wat ‘Voor-schoten voor de Boeg’, aan die praktijken onder Drukkers gezet en gezegd , een einde aan het korstondige leven gemaakt..

Want ja, als we aan zulke praktijken beginnen , dat iederéén z’n eigen ‘kun’ kan maken, kun je de tent beter sluiten. En zo’n vanzelf-gemaakt-verweer-en-geweer nodigt naakttuurlijk ook tot meer Suïcides uit .. En nogal wiedes dat we daar niet van uit mogen gaan. Want zelfs in Oirschot maken ze zich zorgen dat de volgende ‘van Gogh los’, zich een Kogel achter de oren krabt en na jaagt. Maar dat soort types heb ik net zoals de meeste ‘Tweede Kamer- Wreekers’, Losse Flodders gevonden..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>