A C T U A L I T Y – We gaan toch niet lopen te Pédo-pielen hè

Niet te Geloven

Pedroviel op een ander dan Martijn, en No cure No Pédo-piele vereniging.

Je moet misbruikte kinderen een warme deken geven, die ze van de Cuttholieke Kerk nog steeds geldelijk gezien niet altijd snel krijgen. En Jadvocaten die snel geld willen zien.. Daar weet ene Men M’s wel smaak voor te krijgen. Het water loopt na zijn schorsing in de voorziene-tijd, die een jadvocaat krijgt op gelegd, wel ten gelden te maken, em uit zijn mond.. Een vriendin van mij kent iemand die van water geld kan maken, en ik heb wel eens een googleaar gezien die water uit zijn handen kon toveren..

De Paus wil het Mísbruik terug draaien door minder missen op te dragen, zodat er ook minder-jarige Misdienaastjes nodig zijn. En dat is natuurlijk weer een ‘Kruis-téken aan de wand.’

Het C D A en de S G P willen de Wet Martijnsiaans aanpakken, waarop ik voorstel om het Kruis-verhoor van dat Geloof is stevig bij hun kruis te pakken.. Want ik ben voor Meerder-jarig Misbruik van een Geloof wat ik wel geloof. Alsof we niet iets anders dan de Heer me tuit om handen hebben,, Ik ben meer voor Heere me –tiet van komen , en een tiet van gaan , want bij de Gristenen zal klaarkomen met den Heer eerder dan een bezoek aan Maria Magdalena blijven bestaan.. Kruis of Munt als U zonder geloof eens in jezelf niet kunt..Ik zie ze nog lopen in Maartensdijk , schuin en schuim op de zwarte kraag van de tegenwind..

Vrouwen die achter de Huwlijkse Feiten van de Man aan lopen…met een groomse blik op oneindig , en met een kruisloop op de knieën biddend voor de angst van G *D de hel en z’n G * D ganse Verdoemenis..Op zo’n ochtend schuin in de tegenwind zijn ze op zoek naar den Heere de Verlosser van Het Kwaad wat ze door Kinder—misbruik zelf op de wereld zetten. Kijk naar de Gezichten en je ziet de Inteelt. En die Gristelijke Partijen willen Martijn aan-pakken, Die dus nu bij wet en rechterlijk uitspraak is toegestaan.. Vandaar dat ik zeg : Pédo-piel-partij N O O I T! Maar Partijen die uit en in Naam van den Heere Laat de Kindertjes tot mij Prediken!! Ja, kijk wel uit om daar achter te gaan staan.. Want je weet in die Kerken maar nooit wat er achter je Kont-inuditeit gebeurd!! Want een K-aars is zo aarstrekelijk.. daar ga ik met die Misbruikers niet mijn vingers aan branden.. en aflikken al helemaal niet.. Zo, en nu heb ik trek in een T – Hostie… Oh wat zeg ik nu weer..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>