A C T U A L I T Y – Waar is dat Fééstje? Híerrrr is dat Fééstje roept W A van Buren…

“Fééstje….. Waar is dt Feestje? Hierrrr ís dat Fééstje roept W A van Buren!!”

Oranje : Oh kan je als B-lintganger jezelf nog wel door-midden knippen?, of blijft het Koekhappen en Grondwettelijk binnen-wippen? Iedere Connaisseur was er gisteravond als de Barneveldse Kippen bij. Dus iemand die alles ondertekent wat zijn Démooinarchisch Recht was, tekent zijn eigen “Doodvonnis” als Doodzonde dat H K H Maximinimaal net zoals Prins Clause nietszeggend achter de Kont-stietionéle naakte feiten moest lopen! Als Echtgenoot moest Prins Claus achter zijn Vrouw aan lopen. Dat ie daar niet achter kon staan werd duidelijk toen ie daar spécifiek aan onderdoor ging..

En iemand die alles ondertekent wat misschien Kontstiettuutiotoneel wel door de bheugel kan, heeft voor mij gewoon geen Krooninklijke Ballen, maar hangt zich zelf al voor de Instituuttiotonele belegger op aan de Kroonluchters van Paleize Huisch ten Bosch..

Dat je jezelf van de Prins geen kwaad weet, en daarom maar indekt, dat zelfs de ‘keuze van het “Door de lint gaan” betekenis heeft, -wie zou daar Fluisterend achter zitten, om dat te zeggen- , is voor mij net zo niets zeggend als een Doofstomme die een persverklaring uit geeft, wat als nietszeggend verstaan baar onhoorbaar over komt..

Maar we maken er wel een leuk Feestje van. Want van Oranje-kleur verschieten doen we komende 30 April natuurlijk allemaal. Want wat onder de rivieren met Prins Carna Vàl van je Détroon wordt gedaan, doen we van Onderste-bover-de-rivieren Bierblijkjes-dik over. We zetten die dag ons Bier-blik-gezicht-op oneindig, en ik hoor al de Slogan : ‘Willem waar is het Feestje’, en heel Nederland roept: Wat Live vanuit de Ha Hooihal door Joop van de Bende wordt uitge-zonde.. “Híerrrrrr is dat Fééstje !!!” Waarop Willem Allesanders als Joepie Joepie van ’t Hék van De Dam is..

Ik heb voor komende Week alvast een Afkick-kliniek bij de Volkskrant besteld.. Alleen moet je wel je eigen Bestek van Begroting volgens Jacob Gelt Dubbeldekker meenemen, waardoor ik zo van Oranje-Kleur-verschoot, dat ik alsnog besloten heb gewoon lékker thuis te blijffùh !

Lékker met een Biertje en Keihard Hazes aan die Zingt : Néé-der-land Oh Nééderland wij houden van Maxima en die Kampi oen Waij houden van Oranje en zouden het zonder die twee nooit over zoen!!

You L U C K Y Y O U !! D W D D O O R R R …

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>