A C T U A L I T Y – W A van Buren als C- Heer- Lied der Néé-der-landen

Always look at the Darkroom sight of naait als Alternaaitief Koningslied

C heer Lied-der Nederlanden eh, Leader der Nééderlanden ? Nou dat is nog maar te bezien. Ben benieuwd hoe ie zich op 30 April lied gaan. Want de Liedste tijd kun je geen
Mening hebben , of die wordt je onge- ‘wilt heden nu treden’ – in je Moe-ziekkalische strot geduwd.. Over Moeziekkkalisch gesproken, volgens ongenèstelde berichten zou die man van de Drie-dubbele-W C’s omdat ie de Pot op kan volgens sommige, in Het Concertgebouw optreden. Maar omdat ie dan die grote trap-na af moest, zou dat door de Ko-Conisch gezinde Politiek In-correct uitgelegd kunnen worden, dat ie dan ook onmiddelijk Af-Treedt! Wat als Liedder natuurlijk geen al te sterke indruk maaktals leader of the gang.

Naar nu blijkt, heb ik enorme Mazzle gehad, dat ik niet P-Reet-inventief ben opgepakt door de bezuinigde Plasterkische Misinister van de B V D. Maar zulkte types als ik zijn natuurlijk met een Waxine-lichtje te zoeken. Ik zou als ik Plasterk was maar eens mijn Licht werpen, op Bancaire Zakken-vullers. Of op Jadvooscaten die mij mij sowieso gedstolen kunnen worden. En op de Hol-Léégder-hoofden van ondergrondse Shit-Shat-praktijken. Zodat wij op 30 April met een gerust Hart die dag kunnen overslaan.. Want ik heb geen behoefte om het Hoogste lied te zingen of te spreken.
Zodat , eh zo dat : Het Hoogste Krooninklijke Woord er uit is.. Over slapen gesproken..

W A van Buren is Not B E D als ik de laatste Slaap-reclames moet geloven.. Maar de Kiningsinuatie dat de Koning “Slaapverwekkend” is, daar lig ik niet wakker van. Want kan mij niet voorstellen dat je je op een Boksspring lekker kan knallen..Dus moeten we die ongeauthoriseerde reclames maar MaaiYess Tueus afknallen. Met Risico dat
C-oma- tueus over blijft..

Naar nu blijkt beginnen de Koningnichtten van Het ‘Zee-Oh-Zeeale-verband’ zich ook in de Binnenverstand van Amsterdam te roeren, in Café Stamppot van Van de Drie W’s : Wij Willen Worst ! Koninklijk dan wel hè!

Wat ik me bij die Bloed-sérieuze Doelgroep van uit de achterstand wel kan begrijpen dat die op KoningNichtten de Worst willen. ’t Zal mij Worst wézùh, maar aachter de Koninginnendag zit een getraverseerd-geschiedenis.. Waarom is Koninginnen-dag De Dag voor de Nichtten? Dat zit zo, Voeger tot aan de Wet op Open Homoseksualiteit werd Afgeschaft B I S –zoveel, mocht je alleen op Koniginnendag Verkleed rond lopen, als je van boven de Drie-vieren kwam.. Vanonder de Drievieren was het leven natuurlijk al het hele jaar een travestie van de Onderst-bovenplank.

Vandaar dat op 30 April alle Nichten zonder gearresteerd te worden, in Maaiyestueuze Oranje verpakking zich zelf bij de Krooninklijke Neus konden laten nemen..

En het laatste gerucht wat al voordat er Sérieus een alternatief Lied tegen over stond, ging het gerucht dat de a.s Koning ‘Wil’m alles-anders’, even er tussen uit wou wippen, om langs de Nichtten-scene van amsterdam te rijden. Maar omdat dat het Dag Nicht niet kan verdragen, is er voor de Dark-room of Naaight gekozen..

Om over na te denken Nichtten hebben het ook niet over Néé-der-land maar prefereren

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>