A C T U A L I T Y – Vroeger was ik Gék Op D O S maar nu I N G -ewikkeld wordt het nu

Kan Inderdaad niet niet meer … hou ik geheim,, Je weet maar nooit wie Mee-leest.. In mijn Jeugd was ik Gèk op D O S  of  D O S T O J E V S K I  Maar nu….I N G ewikkeld  lees maar  I N G -Plaats van Phish – I N G wil ik graag een   F U C K I N G aanval op die FuckFisht I N G Aarsloche!!         

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2694/Tech-Media/article/detail/3424017/2013/04/11/DDoS-aanval-redelijk-eenvoudig-te-beginnen-lastig-te-bestrijden.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>