A C T U A L I T Y – ‘t Duurteeven voordat ‘t Muntje valt..

‘t Duurteeven voordat ‘t Muntje valt..dat minder cellen in Staat-sickcratris er natuurlijk ook in zit , met zo’n one-plan-beleidt tot niks..Ik zie als ziepierewaaier enkel-verband met de halsketting waar Teeven aangelegd moet worden..Dus als wij massaal ontslagen worden, sluiten wij Teevens -leevenslang op. En doen daarna de Deur voor altijd Dicht. En gooien de Sleutels in blind vertrouwen achterover in de Bijlmer gracht..Gevangenis-personail them is er achter gekomen dat Teevens niet minder -toe-berekend-vatbaar voor velelei uitleg-je-er-niet-bij-neer is. En dat Teeven-s geconstateerd is dat Straat-sickcrataris van One-beleid ‘Déductieve-ontoelaatbare vermindering van Hersen-cellen heeft. Daarom worden er Twee Psychiaters op de Straat-sick-crataris gezet, waardoor op den lange duur allepréductieve-maatregelen worden terggenaaid, en alle bestaande Cellen-structuren voor het Personailthem tot nader Orde met de Gevangenis-blik-op-oneindig open blijven..

 S T A K    I N G  er maar eens Geld in.

 Maar ook dat kan voor De Derde keer weer niet.. D D O S -aanval wederom op I N G

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>