A C T U A L I T Y – Op Pahaasdwaaseiland zijn zo net een aantal beelden en afbeeldingen na Eeuwen Dormant tot Leven gekomen.

‘Om over na te denken..Tweede Paasdwhaaszendag dag’

Vanwege de Kou is het tèmeier rapen op de wallen verboden.

Omdat w-onderdelen van beide geslachten dan zouden kunnen bevriezen

Sowieso zijn zelfs de Vriezen gejadviseert binnen te blijven.

Wip is binnen , want buiten is het Koud..

Samsom e n d Die Lie-la roepen beide : Wég met de Viskale Sluip-route waar de Vissers niet blij mee zijn, omdat de Sluipwesp als Moordenaar ook het Jachtseizoen van de Sluwe Vos om zeep helpt.

Om de actie Mysérièrre van vanavond niet in een Zeeperd te laten eindigen, zijn alle concurerende –Hard –vaart en Bloedmooie acties tijdelijk om zeep geholpen..

Naar nu blijkt is Jézus te vroeg van het Kruis weg gelopen zodat de opnames op de Intesive care van de Productie maatschappij van Oerlemans niet door kunnen gaan
Waardoor de Naam P E S T I O N beter op zijn plaats is..

Nu de Paus bedankt vuur die Bloemen overboord heeft gegooid, hebben de gemeentes in een ’s-Extra verraadsvergadering onder voorzitterschap van Ju – Das alle Kruis-wegen overboord gegooid, zodat de Wegen dus daar scheiden.En dus niet meer altijd naar Rome lijden met een korte E I quel Horreur…

Ook Het Alarm-gooien onder voorschipperschap van de a .s Koning kan de W C – Pot op.

Minister van de Bloemen gaat naar een Vluchtelinkenkamp omdat daar het water tot aan de Lippen staat, en dus heeft Minister Ploume besloten de Kunstbloemen buitnde boekhouding om te Snusidieëren..

Volgens de Vreetiquèttes – wat een pak van mijn Hart is -, zullen alle kamerleden een No-smoking Tuxedo aantrekken, uit Protest dat Willem Alexander weigert de Asbak-schmoelen van de Rukgering over het Perzisch kleedje heen te trekken. Vandaar de Smoker-poker fees t tijdens de aanstaande Bruidsverhuldiging..

In Moskou is de Klokkenluider Magnitski uit den Dood als Jézus op gestaan, wat niet de Bedoeling was van Rasputin, die nu zelf in het Verdachtenbanke komt te staan..

Het C O C heeft als Regenboog-trui aan Rasputin en Met vee deaf aangeboden de geheime –bespreking in de Darkroom te houden, zodat men daar Hard van Leers kan gaan. Las Gespreks-leider is Gerd Hardleers aangesteld.. met Mauro al s second-ante-précedent.

Volgens Thermométische gegevens is het in Kneukenhof nog nooit zo Koud geweest dat zelfs de Ei-cellen van de Vrouwlijke Hoorgaan-Plantatataties ondanks dat de Pénestratie van phallosomatie Recht over –eind blijft staan.. En ook de Heérrec-plantaties zijn op de Lange Ijsbaan van de Kneukenhof geschoven..

In verband met de a.s Krooning is op de Dam om Preventieve Prenéétatie te voorkomen Bomtruimd, op even tuéle concurrentie van Maxima en de Shèks-bòmmen……..

Nog binnen gekomen bericht.. De banken zijn définitief ge-naaitianalizeerd, omdat de Banktegoeden in het Belasting para d e i s Paasdwaaseiland niet onder stoelen of Banken maar in Gouden Handdrukken van Paas Eieren door De Gerrit Zalms ondergronds werden verstopt.. En om verder belasting-technisch niet langer verstoppertje te spelen.. Zijn De Gouden Uilskuiken van het Oude Geld met Smeer boter op hun hoofd als discinipelen van Het A F M aangesteld..

Als U dit niet goed kon lezen , heeft U Géén Hábril gebruikt

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>