A C T U A L I T Y – Niet te beschrijven die Droom van mij vanmorgen

Droom: Aan de Slaapwandel in Het Rijks Museum

Aan de slaapwandel in mijn eigen verrijkt-museum in, en als mijn eigen Hoofd-conservator. Vanmorgen werd ik wakker met een natte droom…Nee nee. Niet die.
Maar ik werd wakker van de ‘wandelgangen-gedachte’, dat ik zo maar als Hoofd-conservator met een Rijkse-blik op oneindig, het bij de erste aanblik niet droog hield.

Dat kwam omdat ik tien jaar lang van Het Rijksmuseum alleen maar kon dromen.. En juist nu ik er naar toe wilde gaan via Het Fiets-pad van mij Leven.. Werd mij een ‘Hallééúw – Loeijah jà-droom’ gegeven.. En voordat Majesteit haar kroon op haar werk afzet, mag ik niet uit de Hollandsche School ven de bemiddelde Eeuwen klappen.. Maar ik kan U wel verklappen.. dat .. Oh nee ..er ligt een Embargo op..

En dat vind ik nou jammer, want dat doet er het zwijgen toe , wat ik niet kan verzwijgen. Maar na 10 jaar Cultureel mond dood gemaakt te zijn, is het Publicitair wel knap dat de Frontale voorhoofds-kwab alle Media-aandacht naar zich toe trekt. Tot in de puntjes van het Perceel draaide Het Rijksmuseum 10 jaar door in zichzelf.. En nu The World is watching you! The Pijberiaanse érectatualis, van Ik worstel 10 jaar en kom boven, doet hij zonder op de fiets te komen, alle eer aan.

Geminutieerd draait zelfs De Wereld D raait D oorrrrr om dat gebouw.. En nu had ik de Privilage, om vanmorgen wakker te worden met de ‘Mooiste Natte Droom van Picturale Rembrandtiaase Landschappen’, Die als een Cuyperiaans-Zand-kasteel Olieverf in de ogen strooide, Ik kwam Huizinga tegen, die het Historisch pers-pek-tief van de Bemiddelde Eeuwen Picturasaal vorm gaf..Ik zag duizende melkmeisjes in de rij voor Het Rijks Museum staan..Met Parel Melk Witte Tanden

Alleen de Twee Spaanse Heren , ja die van de ontworpen teerling is verworpen , zijn uit het Net-niet-beeld van mijn Netvlies verdwenen, of op het Tableau weg gepoets met één veeg als Poets..

En op het Museum-plein hoorde ik André Rieu al ‘Parels van Noten’ uit de Vioolkist spelen..

In mijn Droom zag ik de ‘Geheime Kamer van Damoklets’, van de aanstaande Koning. En wat op mijn Néstvlies van de morgen altijd zal bij blijven , is dat ik, Den Heer Van Rijn Rembrandtiaans Willem Alexander aan het vereeuwigen was,, terwijl de ‘Nichtwatch voor Gays’ door het bezoek van Rasputin het dagnicht niet kon verdragen..

Dat de onderaardse nachtwacht gangen het daglicht niet kunnen verdragen, komt Wim Pijbes en wonder-getekende goed uit.. Want na 10 jaar Misère, komt er nu een getekende Misèrére Als Hoogmis van Het Rijksmuseum uit .. Want in de week na Pasen komt voor Het Rijksmuseum als nog Het Hal Leeuw Loei ja ja van de Goede week.. De Pers gaat nu uit zijn dak.. Wat Het Rijks 10 jaar lang in Misère deed….

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>