A C T U A L I T Y – J Ü N G E kommt Bald Wieder Bald wiederr nach Haussse!! Alexs anders Oder bleibt alles dass selbe eh gleiche?

De Communie-cerende Vaatstraten van O M als zowel de Advocaat van J’éspère . S. hebben besloten er een Punt of no return to sender achter te zetten..Omdat komende 30 April op 1 Mei het alweer 14 jaar geleden is , dat bij Jasper S. De Kròmmunicerende vaten het messcherp in zijn geheugen van de onvergetelijke daad lieten snijden. Het snijdens voorwerp hield ie 1 4 jaar lang Messcherp in de gaten..Terwijl je ook kunt vaststellen dat de Zwarte Gaten in zijn geheugen er een Mass van maakten.. Zou ie ooit naar de srie M A S H hebben gekeken?

De P v d A cum suis de Achterbank, vliegenchémotioneel uit de bocht.. Nu ze Vlijmscherp ddor de Lekke Achterbàn van de F N V – léés F uck N o V riends, worden terug gefloten.. Daar sta je dan… “Oh nee hè niet weer hè!! Wèg wézùh, met je daar sta je dan.. Oh, je bedoelt daar sta je dan voor eL U eL .. Wie is hier de Lied zanger, ik bedoel de Leadzanger Knaben? Oh, nee hè : Je bedoelt toch niet Lead Towers, eh Lied – Towers.. Als dat geen Falty Tower is, waar ik als Kraan-over-drijver machinist allang van de Hoogste Toren van Rotje knorr gesprongen zou zijn.. “I ken zie Klier Lee nauw de reen is konne to vollll.. Ja, stop maar..Meneer Beemmerrrrrrrrrrrr .. Hoe is Uw naam ook al weer? Bééééémmmmmerrrrrrrrrrrrrrr?

Nooit van gehoord! Ja, U kunt gaan.. En neem die Dooiiiie Duif mee.. want daar vliegen wij niet meer in.. En Oh ja, Meneer Bééééémster, voortaan alleen onder de Koude Douche van Het Naaitioanale Volksleed eh lied onder de Douche Kòppen zingen hè? Want ik –en wij namens het Néé-der-lantse Folk, willen überhaupt kein eines mall noch schon wider Jünge Kom bald wieder nach Hause Heurren ! Freddy Quin Lebt er überhapt noch?

Und Fillempie Zeet man überall , wass ist dass vuur eine Kwartszz horloge? Sind zie noch beim zeit? Oder? Odeur , Oh deur, Dass macht die Tür zu !

Ja, maar dat ken toch niet Die Deur moet op een kier van haar geöffnet bleiben.. Je moet altijd de deur op een queer open laten.. En zeker die van die Neue Kirche.. En sagt mal nicht Ver – D A M – P T noch mal… Want Denkmal koet nach.. Am draaisiegste April tut dass Keunichts-reich wass er wil !! Dan wirds Allexsanders wie vruuër unter die
B É A T R I C K S …Zorreguiéta dat je er bij komt want bij de Famlieën muss man sein!
Waar slaat dat nou weer op? Oh, bu snap ik het : Zorreg dat je er bij komt.. Dorus.. Ja maar wat heeft dat met De Dam te maken? Nou hou die Marine veegde de Dam schoongenoeg dat ze van die Damslapers hadden.. Ja maar op dertig april slaapt toch niemand? En als dat wel zo is sturen we toch zo’n slaap-cel van terheurre gekomen er op af.. Maar ja, als onze slaapverwekkende …

Ho Ho, Dames en Heren we onderbreken deze uitzending, omdat er zojuist , zo juist heeft mijn Dochter Bé Há Há Tricks na 33 jaar Respijt betuigd voor haar onervaren beslissing om in Januri van Het Jaar des Herens-wege, terug te komen .
Zodat de h-appdicatie als een Malle A P P moet worden gezien..

Het enige wat er van overblijft is een Króóningklijke A P P L E voor de Dorst van haar Zoon en Schone Dochter, zodat die ondertussen neus en wippen-lippen gezegd op een verkeerd vliegtuig naat Het Koningkrijk Namalië gezet zijn.. Wij schakelen nu over naar…Het Hèk van de Dam waar Joep voor de Vrolijke Afternoot van gehoord zal zorgen..

Om über Nacht zu denken: Kö nicht ging? ..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>