A C T U A L I T Y – Holy Moses Het Tuchtrechterlijke College heeft in Den Bosch in Hoger Beroep ..

Uitspraak in Hoger Beroep

: 1 6 : 0 0 Uur Bram Moszkowicz voor Het Leven Geschorst !!

Bram Moszkowicz uit Ambt en op de Moszkowicze-fietsz gezet !!

Over Koningsdrama gesproken over iemand die altijd het ‘Hoogste Woord en Lied van de Hochsjul had, is lètterlijk en Financiëel pleitte.. De Vrolijke ‘Gaar is Matische’ of matige Straf-pleitter is Faillied.. Einde van het Lied. De Bef kan af, wat niet betekent dat ie een Bef-kont is.. Laat staan een Bofkont. Wat we aan Eva Janineck niet meer kunnen vragen.. Een Straf-pleiter van goede gezindt , die altijd door de stormen en regen van Zwarte toga’s en geld er door heen windt.

Van alle ‘geshinte was deze met Mijt er op , en Meid er af, maar van cadeautjes had ie nooit enough.. Hij liet zich vooruitbetalen met aftrek van voor-arrest aan de Verdachte hield ie er altijd wel een rooie rug of Twintig aan over, wat zijn Juridische-opleiding aan de R U G ook heeft gekost.

De Familie kon zakelijk goed nadenken over het Zwart-Wit denken van menige verdachte.. Dat deze eloquente B.M Weeeër van Nééderland als Il Cônsieglieéri voor een bepaald persoon op trad, was in het Kroegen-leven van de onbetaalde afrekening goed-of-kwaadschiks bij de Kleding Maffia bekent.

Daar Luske de Paarl en Krooningbergjes geen droog brood van..

De Grijze Jaguar die van ‘Willem van de Dead- Endstreet was’, stond in dezelfde Garage in de F H – straat in Amsterdam als zijn Verdachte Onthoofd-personen van de P C Onthoofdstraat, waar mening Kogel Biefstuk door de Nachtelijke tijden en Ontijden door de straat vlogen.

Nou prefereer ik Paardenbiefstuk meer dan Horse Shit, al Zweef je daar dan weer zo van , dat je boven de Partijen staat . Veredelde Vér- Achtbare… Mijn Cliënt heeft van mij meer niet te vrezen dan wat ik bij R T L ontken in de ‘Derde Persoon – Enkel-Fout’ omdat ie door de Spermatoïzaanse-verhoor-meet-thode is gesnapt..

En Veredelde Verachtbare, dat U mijn Cliënt als Sexponent- van een Dom Blondje over het Daglicht van de Balie wil brengen, na een Comestueus-dinertje vind ik Abject en Onrespect table.. Waarop U nu dus mij met die zelfde woorden onrecht-matig Ontslag uit de Zuurridische- prudentie ‘Straf-en -On-Tuchtrechterllijke’ aan de dijk van de Afrékening zet.

Beseft U wel welk Risico U daar mee neemt voor mij zelf en mijn Familie die daar meer van weet dan U ooit mee te kampen had.. Ho Ho straks komt Justin Bieber nog in Beeld De Boom van, en over de Condoom van … zullen wij het hier strikt Juridisch maar niet hebben.

Ik zou graag willen dat U een Eind maakt aan Uw zelf en het Betoog aan de Wilgen van de Parnassusweg hangt, anders doen anderen dat wel voor U, nu U overbodig bent geworden hoor je nu al in de Juridische Wandel-gangen van Amsterdam. Dit Koningslied –Drama van het Hoogste Eoquente Woord, wordt net zoals B M ongwtwijfeld Vervolg met ‘d of ‘t ..

Nog Drieëneenhalf uur en Abraham Moszkowicz is Pleitte.. Maar nu voor zich zelf aan het Pleitte Met een vloek en een Tucht is ie naar dat beladen dorp gevught ..
1 6 : 0 0 Uur Uitspraak Tuchtzaak versus Max Moskowicz..

Kort verslag bij slechte geluidskwaliteit die af en toe uitviel

Geheimhoudings plicht In alle Zaken verdedigde hij zich voor Beroeps-geheim..zaak 6 6 – 1 1

Zaak 6 6 – 1 1 Rechtstand wel degelijk mogelijk..

Zaak 6 5 1 5 Aanzienlijk bedrah houd ie achter zich

Beroeps fout gemaakt 2 8 . 0 0 0 Eur

Bezwaar 6 6 1 1 Een derde van de Zaken is Contant betaald !!

Deken is nooit geraadpleegd of te laat Of liet zich niet horen voor de Cursus..

Dit wordt dus Ontslag vlgs Mij

Het Hof acht na de Belofte dat ie zich niet op 2 1 Februari heeft gehouden Het Hof heeft zich daarom

Dat T E R É C H T ontslag uit Advocatuur is geréchtigd !!

B R A M M O S Z K O W I C Z – L E V E N S L A N G – G E S C H O R S T

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>