A C T U A L I T Y – H A R D L O P E R S Z I J N ….

H A R D – L O P E R S zijn.. in B O S T O N …

Oordopjes ,oordopjes want mijn handicap bij hardlopen kwam mij gisteren goed van pas.. Door oorverdovend lawaai van toeschouwers langs de kant van de weg, zag ik hoe Twee Blindgangers uit de Bommenlerwaard stekenblind de angel uit het ontstekings-mee-ga-nisme hadden gehaald door de eindstreep, en houdheidsbaardatum daar een eindstreep onder te zetten.. Mag Blind wezen als ik mijn Handicap sportief gezien vanmorgen niet heb gehaald. Want ik ben heel hard weggehold bij Radio ;Tv en Minternetvlies.

Wat een Knal feest had moeten worden, werd door het woord feest weg te halen geheel iets anders.. Op z’n Amerikaans gezegd is iederéén In The W A R.. Zou mij niet verbazen als N R A en andere Ultra Rechtsen, vanwege G U N –Debate..the Trigger hebben overgehaald.. Maar wat schiet je er mee op? Doorgeschoten door de Handicap hol je achteruit..Ik kan het soms niet bij-benen als ik de Beelden op mijn ‘Net-niet-vlies’ zou zien. Daarom ben ik vandaag ‘Steke-blind!!’. En ik wil er ook niets van opsteken.. Ik loop hard-hollend achteruit, want bij deze beelden heb je geen poot om op te staan..

“U bent wel erg Cynisch op het Randje van fatsoen voor de naast-bestaanden bezig meneer. U kunt dit hélemaal niet maken, wat U hier opschrijft. U hebt geen rèspect voor de naastbestaanden, en dodelijke Humort schrijf je met een ‘T’ er voor.. En wie is er nou ‘Geestelijk-gehandicapt?”

Het erge is, dat wij door alle gruwlijke sensatie-films zo zijn afgestompt, dat als er werkeliijk Stompsumatische – verbeeldingen overblijven, wij niet kunnen geloven dat dat ook écht een keer gebeurd..En ik zie maar beelden op mijn ‘net-niet-vlies’ van Marathon-lopers die bij aankomst als dood over de Finnish lopen.. Er dood-bij-neer-vàllen ! Ik geloof dat ik maar eens even naar de ‘Bom-mel-dinger-waard ga, om het ontstekings-méé-ga-nisme en pessimisme uit mijn Agressie te halen..

Maar één ding weet ik zeker: Volgend jaar sta ik bij de start in Boston, om de Pistoriussen op Blade-runners aan te moedigen!!

Want ook al heb je geen Poot om op te staan, wij laten ons door Terror-nihilisten niet verslaan.. En Barry Stevens en Sonia Gaskell zeiden het vroeger ook al : Maaisjes altijd dansen doordansen als je valt..Maar of je door-danst als er een Bom knalt?
Hardlopers zijn Doodlopers.. wie had ooit gedacht dat je dit niet mag opschrijven..

www.joshua-actuality.nl

www.discutantes.nl

Facebook : Joshua Hoogveld

Twitter:ACTUALITIES

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>