A C T U A L I T Y – Fabeltjeskrant-Telegraaf-Site al jaren Plat nieuws..

 Goe-hoed-den-morgen U gaat ook plat voor de ingeslapendste Krant van Wàkker Néé-dùs-land?

Telegraaf -Site al jaren plat nieuws , dus daar lach ik vanochtend niet wákker krant van néé-der-land van.. De Hyves lag fréénanciël al plat, en de S enzaadtionele O verdraagbare A andacht, ofwel : de S O A’s van het Nieuws was nooit zo besmettelijk of wel slaapverwekkend dat wat The Hack er ook gebeurd, je er eindelijk eens van in slaap viel. En ja, als wij slapen liggen wij er niet Wakker van.. Zou het ook op de Voorpagina van diezelfde “Wakkere Krant van Néé-der-landst- in zicht staan?  Néédùsland! Het staat niet op de Kweb-site..Heet van de Naald is een Huwlijkse Scheiding van twee véchtparen die op de Middenstop van de belangstelling staan..

En het Peter de Gróótte M A S T -erbatie-plan van R A S P U T I N

Dat Rasputin met Franse Náákt-druk op P u t a i n , even Nederland , dat wil zegge Sphèrmitage en het Marine-Museum aan doet, wisten we al, maar dat dat niet met Marine –officieren maar met Flík-er-op met ritsen Vrijwilligers van een Ghulp-leger gebeurd, wordt hier terzijde staande van een Regenboog aan Diskremliminaties niet gemeld.. En op de Krim weten ze überhaupt niet wat Krhomojomo in houd. Zelfs-onderzee-boten houden onze Naaitioanale Trots niet bij.

De Russische M-interpreter vertaals Vrij vertaald alles van en uit het M-Inglish. Zodat de Regenboog als vlaggendragen van de Nieuw Koning wordt vertaald. Omdat W A van natuurlijk in de ogen van Rasputin een 100% Mietje is..Wat een bel- e e d-igende opmerking van mijn kant is. Dus trel ik dat als een Slippertje off the tonque meteen terug..

De 3000 Próóstèsticulerende Prhomo-sensuéle mannen trekken zich ook voor het zingen bij het Marine-Museum massanaal terug, en hangen Ritsend hun Regen-boog mast à Front Half stok!! En gelukkig is er niemand die in grijpt als zouden velen dat natuurlijk weer wel willen..

De enige One-Klan of Sound of Mjoesick was misschien dat de enige échte Héterosensueel Franz Bauer und Beckbauer im Orkest het lied R E G E N B O O G ten gehore zullen brengen.. als ze Rasputin te water en ader – laten..Trouwens : Fuck off the record benieuwd wie er met Rasputin Het Schip in gaat.. Of the M A S T – erbatie in?

Share
Dit bericht is geplaatst in G A Y - P A R A D E - A M S T E R D A M, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>