A C T U A L I T Y – F U N E R A L S òf F O E I N E R A L S..

“F O E I N E R A L S “

B i B i C eet.. de wat? Oh, Bibi ziet vandaag alleen maar de BBC..Want vandaag wordt voor de één The Bitch Bitch S ee you later begraven.. En voor één dag worden de Britse Mijnen ontsloten om The Bitch in ondermijnend gezag te begraven. En de Grafen van England zitten bijeen in the St Pauls Cathedral. Waar je over de graven van zwart Marmer kan lopen . Every step tells a Story.. His Story wordt in Engeland altijd History..Terwijl dat hier in het Holle Land van altijd Histerie wordt.. But in Great Brittan kennen ze Benjamin Britten , en alle Earl Pearls of the Hous of lords.. Hier kennen we alleen maar houselords of ze street.Wie weet nog watt Fleet street is, of in houdt?

Laat staan dat wij onzes zelf af vragen wat Nééderland in houdt? Wij houden ons nooit in.. Vandaar dat wij ook niet The Lord off The Manners kennen..Ja, we gaan massaal nar Lord of the Rings. Nee niet dat boek , maar Epke Zonderland die ons als natie vertegenwoordigt, omdat wij blijkbaar geen Naitioanale Minditentiteit kent. En daarom alleen voor The Nolypic Games mogen Vooruitkomen.. Good Heavens for sake me.
Wat hoor ik nu ,Op het Y- The Eye of the Ley, worden Pontons als Bons Bons van onsmakelijkheid gebouwd. G-één Brug te ver schaatsen de dames op glad ijs aan het Princelyk Paar voorbye bye..Voor de Helft-stedentóchten de Prins met een Elfsteden-kruisje voorbye bye..

Dit alles staat natuurlijk in Still –contrast met de Funeral in Londen. Waarde IJzers van The Iron-y lady verschmolten worden met the National Grief of the Queen.. Een net-niet-Staatsbegrafenis. Met als Heetmeel in the Mouth The Poll-tax, het afschaffen van de Schoolmelk, end the abolishing of the Pollarisation of Arthur Scargill..

God Zeef the Queen .. Nou dan zitten wij wel Zeef vanavond met een Spittingerende Interview . Tis maar vanuit welke Room with a Interview je het bekijkt. Ik zit al Prins Heerlijk te wachten dat we begraven worden met over-mintelligente antwoorden, die niet aan de intelligentie van het Door-snee-nééderlandse Poepbliek zal beantwoorden..
Want ja wat er ook gebeurd.. Waterhoofd heeft zijn MaaiYesstuéuze Zondertiettels bij de Uitzending vanavond bij voorkeur namen Ha Ka Ha Maxima-tig afgekeurd.. Met ander Woorden: Doe maar gewoon dan doe je al Niks genoeg voor 825.000 Euroys of wel Euroyalities..Dat noemen wij in Plain Dutch F O E I A L I T Y die Royaals overbetaald worden..Foeinerals: Toch es over nadenken..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>