A C T U A L I T Y – De Temperatuur Stijgt Ook bij W A van Buren..

De stemming zit er na Zondag goed in. De Temperatuur steeg, en met stijgende verbazing met 250.000 stemmen verschil ook in Peninsuéla..Cpriles is dus de L U e L .Dat noeme wij de U-bocht..Ik zeg altijd maar: Verkíes – zingen boven stemmen . En Verkies zingen voor de Kerk uit..

Maar hier in dit land is de Koning tè Rijk volgens de Rape-poep-bli-keinen .. Toch raar dat ons Konings huis onder Béatrix ook duurde was dan van Het Brittisch Konngshuis..
En nu verdient schijbaar W A van de Buren vier maar zoveel als, dan, etcéra ra r a hoe kan dat.. Wij noemen dat Corrupnation street..

Nog Twee weken, en wij staan er slchter niet dan goed voor, afgezien van alle bewegingsvrijheid , die hier al ondergrondse vormen aan neemt.. Nog even , net zoals 33jaar geleden , hier alles voor ruim een weel Dooitsch –Sperr gebiet wordt.. Wij worden dan letterlijk en figuurlijk’Voet-volk’, dus geen wonder dat de Rape-poep- bli-keinen met Het Koning-te-rijk aan de Fréénancieële wandel gaan..

Woensdag avond krijgen we een Pre-destined –minterview voorgeschoteld, om alle Rechtstaetlijke Krooninklijke belangen ‘Statuair-ordinair’ af te dekken.. Wim Kan zei het al. ‘k stond er bij en kéék er na!! Nu dezer dagen zouden wij al lang hebben gezegd: Wij worden ‘Geboorduurd waar je bij staatder Nééderlanden. En zelfs volgens Vincent van Gogh worden wij een oor aangenaaid. En Wim Sonneveld zei: Ik lèch mijn oor teluister “Vér – Rèkkùh en d’r bij blijvvvve!!

Volgens Onbevestigde bronnen, schijnt H K H Béatricks afgelopen Zaterdag samen met Wim Pybes in een Geheime Schatkamer, een Persoonlijk Priféést-schilderij van onze aan staande Ko Konoming ‘k-onthuld te hebben.. Omdat niemnd ontbloot wil zijn van enige Villeine Kritiek, schijn het een Drieluik te zijn, waarvan de Luiken noooit open gaan.

Ook niet Oogluikend… Een Cervitude als Rampbargo is er voor afgegeven die tot in de zoveelste dégeneratie vna het Krooninghuis kan worden toergepast.. Dus wij blijven allen afhankelijk van het Groddelblad wat een Priféést voor het Oog en het Krooninklijk hart voor mening Broyalty-watcher is..

Omdat ik nooit een Privé-blad voor mijn mond neem, en op woensdag avond altijd een rondje Jog in Plassenaar, ben ik van dat gezeik af, om na die van te voren opgenomen Vooruit-zending Commentaar te geven.. Ik spoel namelijk altijd mijn Mond voor ik ga Jòggen, want het Krooninghuis dat líegt er niet om !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>