A C T U A L I T Y – Zo gaan wij vandaag eens De Kachel met Het Conclaaf aan maken..

Gezegend ben je vandaag met al die sneeuw. En oh, wat erg. Het conclaaf begint vandaag. Maar door de ernstige Sneeuwval ook in Rome , zie je de Witte Rook niet uit de Schoorsteen komen. Dus komt de Witte Rook uir de Rode Meidters vandaan.. Maar we kunnen tot Sint Jutte – Mís wachten voor er een nieuwe Paus is.. Reken-sommetje . Er zijn 1 1 5 P A U S Z E S te verwachten. Om de dag één Pauze. Dus dat is 115 x 2 = 2 3 0 dagen verder.. Dus pas aan het eind van het jaar op z’n vroegst kan er een nieuw Paus zijn..als U niet het Pausale –verband ziet, kan dat waar zijn. Maar ja het staat mij vrij , om met U de kachel van de Sextijnse Kapel aan te maken..

Het C Ô N C L A A F trèkt zich geheel Kontform het voorbeeld van Benenichtdus Ratzinger voor Het Zingen de Kerk uit. En het bekende lied: Laat de Kindertjes tot mij Dromen is op de Sexpendix van “Deet-man z’n best terecht gekomen. En daarom zal in Nederland het lied van Paul van Vlied ook op de M-index van de Cuttholieke Kerk geplaats worden, Want Meidjes van zestien op een Meisjes-internaat.. Nu begrijp ik dat vroeger de Ká-‘Nònnen je ne regrette rien du tout zongen’..En wij allen Piaf stonden van het Nonnen-slaven koor in de Enkoorbanken van de Kerk…

Dat de Aflaat niet heeft gewerkt, is wel vast te stellen in de niet aflatende meldingen, dat ook de Ká- Nonnen het niet konden laten om hun onderhanden-houden vrouwlijke slaafjes via de bekende Vinger-planten eens goed te betastten.. en dat de No-víesjes als goed geaardigde –gelovigen ééns in de maand-verbandheid lid van Het Rode Kruis waren, mag je inderdaad niet in het Maand-verband van het échte Rode Kruis in verband worden gelegd. Dat als die meisjes-internaaiten op-ge-Pot –te gevoelens niet onder stoelen of Kerkbanken konden steken, heeft na Vijftig jaar nog steeds niemand de Vinger op de gevoelige Plek van de Gheilige Ontmaagd Maria gelegd.

En dat de Eerste Má – K R O – Bi – otische Vrouw De Heilige Maagd Maria was, zijn ze ook wel erg af-laat achter gekomen.. De eerste Macrobiotisch Vrouw , was de Heilige Maagd Maria.. Want die was hewt eerste on-be-spoten.. According to the Bye ble.. Bye Bye Bible.

En als de N A S A er niet was geweest, was dat hele Cuttholieke Geloof er in Drome nooit gekomen.. Want Nasa-redt-de die tegenvallende ster van Bethleehem neer , en de ongelovigen liepen er aan voor bye, en dachten : “Jézus niet weer.. En vandaar de Spreuk: Laat de Kindertjes tot mij komen.. Toch niks mís mee?
Als Antoine Bodar maar niet mee komt.. Die moet zijn pijpen droog houden.. En of wij het droog houden in de Sextijnse kapel, da’s nog maar de vraag. Hangt van de kachel af
Maar ja. Die heeft wel erg langen Pijpen.. dus voordat die Cardianalen daar mee klaar zijn…gaan wij er de kachel mee aan maken!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Gerrit Komrij en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>