A C T U A L I T Y – tis maar door welke Bril je het bekijkt .. We Say W C B R I L ..

Y O K O – O h N O !! Wil met alle geweld.. duidelijk…een Scheetment door de W C-bril maken .. Tis maar door welke Wapen-lobby-bril je kijkt!!

Hoe zou het met Martin Bril zijn.. en zijn Rokjes dag?

Y O K O – Oh N O !! wil met alle geweld.. duidelijk…

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – tis maar door welke Bril je het bekijkt .. We Say W C B R I L ..

  1. Yoko Oh No – zo goed gevonden! Ik lach me slap om de 1e zin en broedt op de 2e, daar voel ik iets scherps, maar de bril ervoor mis ik en Martin mis ik nog steeds, evenals rokjesdag… dankjewel Joshua.

  2. Joshua zegt:

    Toen John Lennon werd of was vermoord werd ik ‘s nachts wakker. En had de radio aan !! B B C .. en toen al schreef ik de woorden: Wat zei Yoko als eerste na de Moord op haar man John Lennon.. Antwoord was : O N O !! Zo onstaan mijn vertwiste woorden, of grappen.. Mort – Bide – Grappen!!

    Ja en ik dacht gelijk bij Bril aan: Hoe zou het met Martin Bril Wézùh ??

    Verzin ik nu terplekke Op Toilet heb ik een Vleesbril op !! Ben weg Groeten Middag

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>