A C T U A L I T Y – Met deze Gevoelstemperatuur had Jezus het 2000 Jaar ook niet overleefd.

Tis maar goed dat ie 2 0 0 0 jaar geleden is gegaan, want met deze temepraturen had ie het nooit overleefd, en met die Kruisverhoren van tegenwoordig al helemaal niet!!

Heerlijk als je je Ei kwijt kunt met de Dood dezer dagen. Maar over ’t algemeen laat ik mij niet kisten, maar donderdag avond heb ik  de Schroefspijker op de kop geslagen. En deksels nog an toe de Kist van frans dicht geschroefd.

Next day zat ik in Naarden om Musikalisch weer met beide benen en armen op de grond te aarden.. Maar bij Erbärme dich dacht ik toch meer aan: Erwärme dich … Mein Gott..

Dus de dood heb ik de laatste dagen niet overgeslagen, en de Stervens-kous ons niet..En zoals ooit een beroemde Zangeres na de uitvoering van de Matthaüs Passion zei: Zo die hangt weer voor een jaar! En toen had ze het niet over jézoes eh Jézus..

Maar , toen ooit iemand aan mij vroeg wat is het mmoiste uit de Matthäus? , antwoorde ik.. net zoals gisteren.. zeer indrukwekkend.. De S T I L T E .. De Doodse Stilte…………

Voor mijn gevoel vijfminuten.. het waren er maar twee..

Zo en dan is het nu Zeit für die Dooitsche E I – versücht und verdamft noch mal.. Jetz gehen wir Krepieren.. Ei-stekend weer om binnen te blijven kamperen.. En ik ga zo het Hoofd van de Familie Haan als Eierverleider van de Familie grootschalig in-kleuren.. zodat ons familie-hoofd morgen langzaam weindelijk moet kleur bekennen, en eindelijk wordt afgepeld…

Normaal gesproken hebben wij altijd levendige Kuikens in de Magnéétron staan.. maar wegen verscherpt toezich op roken,  haben wir jetzt Uilskuikens in die Kooiken.. En hebben de Wekker gezet als de Haan driemaal uit zijn nek Kraait.. en dan roep ik tegen Judas-penningmeeste van unsere Familiën, Ju doe die das af, want dat nekt je nog een keer.. Dass war ei – nmalig gesagd. En toen jadviseerde ik’m, om toch maar die Judas-penning tuseen het Kruis van Benedichtdus te leggen…

Omdat ik morgen im Kooikenhof ben, kan ik daar mijn zegeningen van de

“Sloeri-et-Orbinairy” toe dichten. En kan ik namens de Armenver-één-niging :

 “Bedankt Vuur die Bloeimen sagen!  Ik zal daar verder niet over door zagen of door schaniken, want dat iederéén dat al door zag, lag er dik boven op..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Met deze Gevoelstemperatuur had Jezus het 2000 Jaar ook niet overleefd.

  1. Joshua zegt:

    Als het maar geen of juist wel met Pasen een E I – S P R I N G voor het Naakt-geslag wordt.. Dank U in verlegenheid.. Op – Z E I Op Z E I maakt plaats de Haas heeft ongelooflijke Haast!! Heb een mooi week-end..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>