A C T U A L I T Y – gaat het U ook zo voor de Wind st als Dorian van Rijsselberghe ?

Goede Morgen, als U niet op gang komt, zou ik zeggen : Kijk naar Dorian van Rijsselberghe. Die gaat geen rijssel of zeeberg te hoog, Ook iemand die nooit de Plank mis slaat , wat van vele Poliníettici niet gezegd kan worden.

Nu de Trams en komt voor de bus – weer dhuurder worden , denk ik er toch ook over Om in de amsterdamse Grachten Plank gas te geven. En in tegelijk in mijn eigen woning Een Hotel-overnachting te boeken, wat goedkoper is dan de Dhuurder weer door de wronging-bouwverenigingen op kosten te jagen.

Ben ook van plan om als ‘impastor’, eh imposter naar het Vutticaan te gaan. Om daar in onvervalst -Krijg de Kleericaanse daar maar eens van overtuigd- een Kwalijke Dubbel-rol als smartelaar aan het Kruis die hel ‘K – bende’ voor Goede Vrijdag een Judas –kus te geven.. Waar ik die geef zal ik niet ‘k – onthullen-lullen. Maar dat alle 75 Cardianalen met de ‘Jezus-billen’ bloot gaan, lijkt me na de ‘Billen-koek van eigen deeg’ – voorzichtig uitgedrukt

In het Holder de Bolder-Kolderland van de Ha Ha Poliníettici is de F uck N o V rouwen-vereniging aan het doormalen, omdat volges de F N V de Regering een klap van de Molen hebben gekregen.. Ze zijn dan ook van plan om heel Nederland tot aan de Lippen , met water te laten stijgen! Met één uitzondering: Dat ze Het nationale Waterhoofd als Koning op 30 April droge Voeten laten houden.. Want andrs wordt het een Beetje op 30 april een Nationale Held op Koude en natte sokken.

En een Man die zich meldt vóór Fatale –Schietpartij, moet je tegen Suïcidale neigingen preventief beschermen lijkt me..

En dat Robert van M en M’s – lees M annen en M eisjes weer tevoorschijn komt in de Teréchtbank , krijg ik alleen al een ‘Hoger-beroep’, van walging van..

Er zijn te veel “Jokers’ zie België in het land van Dendermonde die uit meerder monden van krankzinnigheid spreken, dat ook ik bij het zien van die beelden, weg surf Plank gas geef, en denk, met naar Dorian Rijsselberghe kijken, gaat het ons allen voor de Wind.
En daar wil ik best mijn geld op zetten..Want voor de wind gaan, tel je ‘Wind-surf-Knopen’, betaald zich altijd vanzelfsprekend uit…

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>