A C T U A L I T Y – Deze L E N T E laat ons niet koud, maar in Cyprus daar staan ze pas in de kou!!

Deze L E N T E laat ons niet koud, maar in Cyprus daar staan ze pas in de kou!!

Curieus die ontmoeting voor vandaag met Twee Pauszen, Tijd om daar stil bij te staan hebben ze niet. Want de Curie us is belangrijker dan de tijdelijk aangestelde schaamtelijke-plaatsvervanger op aarde.. Maar ‘eerwaarde’ van toen, is nu uit de tijd..voor afscheid van de Curie is het advies. Zou zeggen: Geen verlies! Want er valt geen tijd te verliezen , want de Lijdensweg begint morgen met Palm-phazen zijn nog niet gelopen.. Tijd om eieren voor Judas-neger zoenen te kopen..

Ik hoor net dat eh er Schot zit in Cyprus, overschot zal het wel niet zijn, maar de Staat neemt een Voorschot van 2 5 % boven de Honderd duizend Euro.. Volgens laatste gegevens verliezen de Russen dus eh, een kleine vijfmiljard op hun vermogen..Ik heb gelukkig allleen maar een Biljart, en verder de ballen verstand, dus met een Biljart kan ik wel tegen een stootje.. De sfeer en gevoels-temperatuur bij de Banken op Cyprus is , nog érger dan hier achter de Dijken, als beginnen wij het voor de wind ernstig op ingevroren ledematen te lijken..Wij worden gewaarschuwd voor bevries-zingen is de enige manier om het warm te houden.. vraag dat maar aan Antje Friesinger die nooit over één nacht Wijs gaat.

Dus blijf vandaag maar binnen en plantje voor in de huiskamer om aan de Lente te beginnen..Want ben ik te min, omdat mijn Ouders meer poen hebben dan de mijne?
Arman was al in de jaren ’60-tig de Jéézoiets Jezuïet avant la lettre.. Et apres la lettre son le Monkeys três bien ensemble.. Quoi? De Três Bien ensemble : “Vrij vertaald noch teken, na vijftig jaar zijn de Fab four, ook zonder John en George nog niet geweken…

Zelfs in een Suikerfabriek zeggen ze nog steeds: “De B I E T – goes on, wat nu is : The Beatles go on forever, en Elvis roept ook nog steeds..: Its nauw or never… dus sorry Elvis.. voor mij blijft het nog steeds The B E A T L E S for ever!!

P S : Strijdt tegen het Jihadisme D E L F T met twintig jongens het Onderspit!!
G – H A A T -ís-me-wat…

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>