A C T U A L I T Y – De Krooninklijke Kleren van de ….

De Krooninklijke Kleren van de ……

Partij van de Klieren wordt met de ‘Sphermelijn-Mantel der liefde’, verdekt achter de Klapstoelen van de Nieuwe Kerk opgesteld..Alvorens in aanwezigheid verdacht –opgesteld , wordt achter Wie Kloos?, eh, ‘Huis Clos’ Hare Kroninklijke Kroogheid
Op zijn Vlééster-teken gekeurd, waarbij de Krooninklijke ‘Marry me’ met een bewapenend en ontwapenend oog toe-kijkt, wat voor Royale Paarden vlees we in de Kuip hebben.Maar bozen Tongen beweren dat Mevrouw M. Timmer alleen de Aids-aflegging wil goedlkeuren door een Oogje toe te knijpen. Want Billem Alexander toe knijpen, lijkt me bij zo’n Inhuldigigng Kontstituutiotoneel niet gepast!.

Over Inhuldigen gesproken.. Of moet ik er nog langer over uitwijden..’Franscircus de Eerste-de-Beste wordt vandaag ingezegend’…
Nou. Mijn zege heeft ie, als ie de Tekst : “Laat de Kindertjes tot mij komen”, maar voor goed schrapt. Anders moeten we uit ‘barre armoede’ ons toch nog ‘Schrap gaan zetten.. En de Meid –er-op, moeten we ook maar eens voorgoed wég-smijteren..

En over Kruis gesproken , hebben de Ha Ha Medici, – nee niet te verwarren met de Medici uit de Middeleeuwen, alhoewel het onderwerp wel Middeleeuws aan doet. Da Há há Medici hebben besloten dat Jongens-besnijdenis van de Voorhuidsters van de door-snee-réligieuze samenbebeving verboden moet worden.. Zonder Aanziens des Aanstootsgeven afwijkende Meningen.. Dan zijn de Bats Miswar de Lul..Uit Hygiènische reden !
Nou heb ik al jaren geleden een B BC-documentaire gezien, waarin de Hypothese wordt en werd gesteld en bewezen, dat in Afrika besneden mannen, geen aids hadden gekregen.
Niet de Besnijdenis doet dus zo’n Pijn, maar het afgesneden van de Maydische reden doet zo’n Pijn.Om maar een Beroemde Psychiater Mevrouw Fortuyn Drooglever te citeren..

Ben benieuwd wanneer Billen Alexander in zijn eigen Vinger snijdt, als dat al niet gedaan heeft, of had. Want Voor Huid en Haar pak je toch niet zo maar De Schaar.

Want als Koning wiol je een schare mensen en kamerleden om je heen, die de Eed-smakelijkheid onderteken of zweren.. En ik zweer je, dat de Partij van de Clearen dat duidelijkhebben gemaakt door dat niet te doen..

Wel interessant Een partij die in Aanwezigheid afwezig ís!! Als dat maar niet met onze Koning gaat gebeuren.. want dan moet ie alsnog met de Billen bloot, maar ja, dat wordt natuurlijk met de Krooninklijke Mantel der Liefde van Maxima bedekt..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>