A C T U A L I T Y – Ben nu al benieuwd naar de Nieuwe Kleren van de Keizerlijke Paus

Moord-Nóréa heeft de Stekker er uit getrokken..Wat nooit kwaad kan, om vanzelfmoord van de arrogantie te voorkomen. Dat die Buschauffeur Celérend een einde aan zijn toekomst heeft gemaakt, zie ik niet als verkrachting van de ‘dénialoyaliteit’ jegens de verkrachting, en daarna de dood-zonde van een vrouw. Dat de Kruistochten en gaten van het verleden in het vanverre nabije Oosten dés Doods en Verdervende-praktijken Antri-Grisstelijk –gemeengoed zijn geworden.

Ach ja , de toekomst bestaat voor velen, door bestaanrecht, en verleden van de ander te vermoorden.. We zijn al eeuwen doofstom, en de Ha ha Poliniettici spelen daar handig op in, om voor ‘Dovemans-oren -tot in Lahore’ – te spelen.. Brood – de Dood- of de Spelen.. Veder spelen mensen personen geen enkel hoofdrol van betekenis.

Buitenhofjes van Gnériatische Mintellectuelen, die de toekomst van Domheden overspelen. Schaatser die uitglijen over hun eigen gladheden van narro-gantie..
You see : I believed in him..I beg your Pardon? Oh U C I van Heinz één Armstrong van verbruggen te ver..A shrewd voorzitter die je met spaak en al om de wielertuin van Messieur Doping numero Un leidt..

En wat leidt je daar uit af? Dat, ook al word je om de Tuin of Thialf-bocht geleidt.
Het zal wel, maar voor dat ‘gezeik vàn’ hebben wij het Volk écht geen tijd.
Studio Sport komt er aan, en de Waarheid, ach joh , me reet de waarheid.

En zo word een hele –bevolkings-groep ‘Geborduurd’ waar ze bij staat. Eh nee. Genaais waar ze zelf bij zitten. Of is het toch: Stond er bij en keek er na..Volgens mij moeten ze dan ook die hele Stoer dès France om-dopen. Smart Meets moeten ze omdopen..Eh, hetliefst onder dompelen.. Fluctor et Néémergo ! : Ik worstel er niet mee, en ben er niet van Dondersteboven.

En zo werd het toch weer de eerste dag van de week.. Niemand week daar voor uit..
Dus kijken we al vast vooruit, wie overmorgen de Nieuwe Kleren van de keizerlijke Paus aan heeft.
Ondertussen ga ik een Kruismoord-puzzel oplossen voordar de komende paus al in Nonschuld van de Missbruik is vermoord.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>