A C T U A L I T Y – Wil Helm op z’n Waterhoofd als E Y E -Opener!!!

Wil Helm op z’n Waterhoofd als E Y E -Opener!!! Koning Wil helm Allexs anders kan op Het Y  als Y-opener zijn ware gezicht laten zien als ie door de Massa’s mensen onder gedompeld wordt en Omgedoopt tot Eeuwig Króóninklijk W A T E R  H O O F D van dit Land !! En als een                             H Ò L - L A N D !!  zal dat als Holle Communisticerende Vaten Het Hardst om de Pieter van Vollen-hoofden klinken.. En daar zal de Commercie rond het Y Klinkende Munt uit halen..Maar ben benieuwd Hoe het KroooninklijkeHoofd als Waterhoofd die dag de Eindstreep aan de Oranje Horizon haalt?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>