A C T U A L I T Y – Ook paarden ‘vléés het ergste’ in de Supermarket?

Engels Historisch inzicht gaat ge-paard met a Horse and a Kingdom for a Horse.
En daar hebben de Suppermarkten Super op in-gespeeld..Vera Lynn zong het al:
“W’ll M E A T again, don’t know where don’t know when.. Daar heeft King Richard the Zeurd goed naar geluisterd. Maar dat de gewone ‘Britse Kontsument’, over’t paard werd getild, en over Britse smaak valt niet te Twisten, a Whoarse For A hoarrer in ruilde , had de ‘Redt Laait districtly Private’ ook nooit kunnen verwachten.

Nu verklaard dat veel , dat veel Britten over ’t paard getild zijn, maar wij tillen daar niet zo zwaar aan, net zoals wij allen paarden-kogel door de kerk-biefstuk hebben gegeten. “Kogel-biefstuk!!”, schiet mij iets te binnen, dat ik nu begrijp waarom vroeger nooit ‘Paasrd en wagen er achter spannen werd genoemd. En dat dat Carnavalsnummer , als: “Er staat een paard in de gang”, in Engeland als dierenbeul-mishandeling werd gezien. En zeker als dat ook nog aan de muur hing.. En dan hebben wij een Dieren partij van ene Marianne die aan de Dierenweg-en-praktijk Timmer – t?..

Over Carnaval en Paarden-vlees – laat staan Paarden -Kop, nee hee, Paarden hoofd en paardenbenen.. anders heb je geen Poot om op te staan, gesproken.. Carnaval, komt hoorspronkelijk van Car ni voor de wagen maar er achter spannen.. Carnivoor is Vlees.
En omdat je met zes weken vasten voor de paarden kar Vlees noch Boter bij de Vis mag eten, zie je zoveel Paarden-koppen.. nee hee Paarden-Hoofden, hoe vaak moet ik je dat nog zeggen!! Kjk is in de Spieghel…

Oh, nu begrijp ik het … Het Jaar van de Slang-en-deSlangenkuil is begonnen.. en dat wordt een Draak van een jaar. Ben benieuwd wanneer ‘Het Jaar van de Paard’ er aan komt..

Zo lang hollen we achter uit, wat de Engelsen nu ook in de Supermark doen, achter uit hollen! En zeker bij de Kont of de hol van een Paard..

Oh , nu snap ik ook waarom het woord H O L L – A N D thy King-Dòm for a Whoarse
Op de Zeedijk van Amsterdam is ontstaan, en de uitdrukking : “Paard en naam noemen”. Of Paard achter de wagen spannen..Wat Mannen die op mannen vallen , maar al te goed in de praktijk van er achter staan hebben gebracht.. En dat King Leer een Anaalforisme voor de Prhomosensualiteit was, en is..

Zo zie je maar weer dat ieder Spreukje van waarheid ook na 600 Jaar onder een Park-heer-plaats niet on-on-ontdekt blijft.. En dat Tafeltje gedekt , nee Kwezel Paardje gestrekt op de Ontbijt tafel van menig Minglishmen staat, daar zou de De Kogel-biefstuk straf op moeten staan..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>