A C T U A L I T Y – ís Gelukkig net op tijd niet Genaaitioanaliseerd

‘Goeden morgen zeg’, voelt U zich ook genaaitionaliseerd, nee?. Nou dan de Àuderen wel. De P v d A laat zich wel gelden en beheerst de ‘linkse gedachte’ met : Dass Kapital, om S N S – Réaal te kapittelen. Moet toch eens goed over  gaan nadenken, dank U, ik weet dat ik dat niet kan.. maar toch .. Maar de tekst op de S N S-site : “Bij de S N S-Réaal  zit U goed”… Dus weet niet wie er slimmer is.., maar mijn vraag is, waar moet ik nu mijn geld, wat ik nog niet verdiend heb gaan beleggen..Geen geld en toch beleggen? Ja, dat deed iederéén jaren lang!! Toch? .Ik weet het al, Vastgoed Idéé! Ik ga beleggen in ‘Maai es tijd voor jezelf.’ En koop die C D waar niks aan is, want er staat niks op. En toch koopt iedereen die C D..Daar Raak ik nou Stil van Een C D kopen waar niks  op staat !! Volgens mij De Muziek kale kleren van de Keizer.. of met ander woorden:  je wordt Genaaid –tioanaliseerd waar je bij staat !! “Af-scheit-ziek word je hier!”

 Allemaal Lucht, Aandelen, vastgoed, allemaal lucht ! Dus ik geef U één Advies: Niets kopen of beleggen. ‘Beleg je er bij neer van de kleren van de keizer’..Springt U een Gat in de Lucht. En ik ben opgelucht dat ik niets te verliezen heb, of had, omdat ik niks bezit.

 Zelfs mijn Ex bezit ik niet.Dat heet E X I T !!  Ik bezit allen die ‘hex’, die op een bezemsteel haar eigen straat van het ‘Groot Kapitaal’ schoon veegt! En de Koningin bezit niemand meer! Oh leuk Idéétje !!

Kunnen we De Majesteit ook niet even Nationaliseren, zodat ze nooit kan aftreden?  Dat heet nog eens krachtdadig optreden. En dan sturen we W & A Maximaal tot in de Eeuwigheid naar een Pretpark, en om die tijd uit te zingen sturen we Frans Bauer er ook tot in de Eeuwigheid  er naar toe.. We laten de Troonrede voortaan door een Doofstomme voorlézen.. Lekker Rustig..  We gaan allemaal Zwart werken, dus moeten we naar Zuid –Afrika, zodat de Natio-anale leegloop voor goed en Eeuwig is begonnen. Dan hoeft niemand meer een belasting te betalen of te leggen.. Maar ja, dan hebben we nog wel één Probleempje waar gaan we al dat geld dan witwassen?, Want In zuid-afrika wordt er natuurlijk hélemaal niet ge-white-washed toch?.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>