A C T U A L I T Y – Ha Ha Rutte wil Korting op de Bezuiniging.. Slim bezig ..

Ha ha, Rutte wil Korting en minder uitgeven..Is dat nu boerenslimheid.
Door een dubbele V V D –bril het zakelijk zien.. Of Genitiaal: Je bent uitgeluld..Rutte wil minder uitgeven.. en korting..Maar ben ik nu Priemair weggecijferd door het wortel-trekken in de ochtend, als ik afgetrokken minder bezat dan dat ik van te voren niet geweten had , wat ik uit gaf ..Nou ben ik nog een woord vergeten.. Op trekken. Nou zou ik voor geen Ving cent Euro met Mark my weurst nightmare D-Mark Rutte willen optrekken, en aftrekken van voorarrest, dat doen ze alleen maar in de Achter-af-kamertjes van de peesmakers en pees-wees-kamerthes van het Spyker-kwartier.

En menig Op-rechte Heerrectaal Kamer-lid –van-stuk-verdriet hoe afgetrokken sommige Kramerleden, er na een Zware Zit aan toe zijn.. Maar nu is het dus allemaal anders geworden.. Bij een lange Nazit van Politiek 24 of een lange Nieuwsuur , schijnen er nu Spermutuale situaties voor te doen, waardoor je het met je eigghù Balluh het naakt-kijken hebt. Rutte ben je er nog.. Dit kan wel eens erg lang gaan duren het naakt-of nakijken.. En als je Spermutaief – congénitale Bàllen-verstand van het géén of het ander hebt, kun je je geluk niet op bij zoveel non-verbiale Kontverzaadties die geen enkele Spermatatieve-geluksgevoel op brengen.

Tja , en als ik alleen al naar de Tweede Kamer eikel kunnen ze van mij part allemaal de min of meer uitgaven van de ‘Korting op de somma van een primair-eikel-getal’ doorberekenen aan de minst verzorgende types. Achter de kommaar van de Nietschnutten is de zooitjeszooiciale Voorbedieningen om er écht gék van te worden..ik wil niet vooruit lopen op de ’S N S-oacializaadtie van onbevredige directeuren , die nog geen S N of NS van een doodlopende trein van beluldebehanger-verhaal weet te onderscheidden..

En waar ik hélemaal niet met mijn bezuinigend vermogen van mijn Ghersen-capaciteit bij kan , is, dat de S N S –Réaal Politiek 2 miljoen in een app inverstiert, om lege plekken in de trein aan te wijzen.. als ik in de Trein stap zie ik alleen maar ‘leeghoofden die zelfs hun eigen trein over ’t hoofd zien.. Zodat daar al de vertragen bij werking van menig doorgeschoten treinkaartje van de Kont ductieve meederwerker begint.. het enige wat in een trein het altijd niet moet doen, is de Nood-rem.. Die werkt alleen, als al het andere is uitgevallen!! Omdat de Verrektijden en overstaptijden zijn afgeschaft, bieden ze nu een Longweekendje Door de bocht genomen aan. En daar door luister ik nu naar Billy Preston met het nummer Going round in circles.. En die Plaat loopt als een trein…………….

Zeg waar kan ik nou overstappen op een ander onderwerp je er bij neer, dan het alleen maar over afgezaagde sporen en treinen te hebben.. Zeg, kan ik ook Korting krijgen op de Tweede kamer.. zodat ik net niet over tijd op tijd naar de eerste rede van de Leden van de in alle Staten van de Generaalniaal van Koning Fillem Allesanders kan luisteren.. Oh, wat zeg je nu.. Hij wordt ondertiteld.. Nou dat had beter bij Ha Ha Maxima gepast…Ik bedoel die Wonder-tiettels reken maar dat iedereen Lip – sinc aan haar lippen hing..En daar is geen woord te veel mee gegzegd.. wordt ongetwijfeld vervolgd.. Joshua Hoogveld @ 0 7 0 2 2 0 1 3

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>